Hieronder zie je verslagen van projecten waar we aan hebben bijgedragen. Onze prioriteit ligt bij het ontwikkelen van concepten en het spelen ervan.

Alle cases van trainingsacteurs

Heel veel acteurs aan het werk vandaag – 31/01/2019

Altijd al een acteur van ons willen tegenkomen? Vandaag - 31 januari- is die kans best behoorlijk groot, want we zijn op maar liefst acht plekken tegelijk aan de Spielerei! In Utrecht bijvoorbeeld geeft een trainingsacteur sollicitatiekandidaten de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Twee actrices doen een game met medewerkers van een energiebedrijf in Groningen. En, wat niet op het overzicht staat: Jochanan speelt in Amsterdam, [bedreigende situaties bij huisbezoeken]. En Bert gaat nog langs Den Haag om een rol in een assessment te spelen.

 • consultants oefenen met acteurs

Hoe verkoop je jezelf als consultant.

Hoe consultants hun pitch aanscherpen. -  “Supersnel schakelen met exact de juiste (trainings-)acteur en goede programma adviezen. De avond heeft een grote invloed op de manier waarop we potentiële klanten nu te woord staan.” Consultants van een middelgroot kantoor wisten het wel: “We kunnen wel met elkaar gaan oefenen, maar dat levert geen scherpte op. Dit moet met goede acteurs!”. Hier hadden wij van HuureenActeur.nl wel ideeën voor. Met een goede programma-opbouw en twee trainings-acteurs stonden we de consultants kritisch bij. Bert van HuureenActeur vertelt erover.          

 • native speaking acteurs

Native actors, native speakers. In Nederland. We regelen ze.

In ons bestand hebben we verschillende “native speaking” acteurs en actrices. Ze spreken van de wat bekender West-Europese talen zoals Frans en Engels, naar de verschillende Joegoslavische talen en ook Scandinavische talen en zelfs Japans. Zo hebben we voor het CITO, het landelijke toetsbedrijf films gemaakt met acteurs die verschillende talen spreken, en voor een uitgeverij leermodules over marketing en sales, in het Duits.

 • assesmentacteurs bij post HBO examens

HBO examens met HuureenActeur.

Voor de examens van de HBO Opleiding Jobcoach werkt een levensecht ‘job-coach’-gesprek het best. HuureenActeur levert de juiste acteur voor dit examen.

 • acteurs undercover en trainingsacteren gemeente Amsterdam

Jongerenpunt medewerkers Amsterdam blij verrast met interactieve regiemodel.

n de prachtige StayOkay in Amsterdam Oost organiseert Gemeente Amsterdam (Afdeling Werk en Inkomen) een aftrap voor de nieuwe werkwijze van de 130 ‘Jongerenpunt’-medewerkers.  (Het Jongerenpunt is voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar zonder baan of opleiding). De twee acteurs van Huur een Acteur zijn ingehuurd om een bijdrage te leveren waardoor én een goede aftrap/icebreaker wordt gehouden, én er inhoudelijke met het regiemodel gewerkt kan worden.

Alle cases van acteurs voor beurzen

Rode Mantelpakjes: geheid succes

Coachende acteurs   Vertel je werknemers dat er de komende week gecoacht wordt met acteurs om bewust en prettig werken te bevorderen. Dikke kans dat de reactie tweeledig is. Reactie één krijg je te horen [...]

HuureenActeur brengt strategie en doelen tot leven.

De jaarbijeenkomst van een multinational opvrolijken, dat was de vraag. En of wij, HuureenActeur, een theatrale act konden bedenken. Een stuk over ‘vroeger, nu en de toekomst’ met als mooiste uitdaging een gevoel van trots creëren bij alle medewerkers. Een opdracht naar ons hart.

 • acteur Iwan op beurs undercover interactief

Een waarschuwing met een knipoog – De duivel op de bijeenkomst.

We kregen een aanvraag of we een duivel konden laten rondlopen op grote trainingsbijeenkomst voor SQL Server professionals waar er wekelijks over de hele wereld meerdere van worden gehouden. Dit congres had bij toeval het nummer 666 meegekregen. Dus wat zou er nou leuker zijn dan een acteur in een traditioneel duivelpak met rode hoorntjes te laten rondlopen. Wij dachten dat het wel leuker kon. Niet alleen het beeld communiceren met een soort mascotte, maar de mensen ook aan het denken zetten en in beweging krijgen.

 • rondloop act acteurs

HuureenActeur verzorgt Dandy’s & Guards in Zandvoort

De Gemeente Zandvoort organiseerde ‘British Festival: in a great British tradition’. Ze vroegen HuureenActeur het straatbeeld Engelse karakters te geven. Real gentlemen and real royal guards. Drie dagen lang dachten bezoekers aan Zandvoort even dat ze met de trein door de kanaaltunnel waren gekomen...

 • superhero acteur voor energie teambuilding

De SuperHero acteur geleverd door Huureenacteur.

Dus zochten ze een acteur die natuurlijk en overtuigend speelt. En een acteur die kan luisteren, vaste tekst hanteert maar ook zo flexibel is dat ie kan improviseren. Eentje die weet wat aansluit bij de klant en met het grootste effect. Ze vonden het bij HuureenActeur.

 • native speaking acteurs

Native actors, native speakers. In Nederland. We regelen ze.

In ons bestand hebben we verschillende “native speaking” acteurs en actrices. Ze spreken van de wat bekender West-Europese talen zoals Frans en Engels, naar de verschillende Joegoslavische talen en ook Scandinavische talen en zelfs Japans. Zo hebben we voor het CITO, het landelijke toetsbedrijf films gemaakt met acteurs die verschillende talen spreken, en voor een uitgeverij leermodules over marketing en sales, in het Duits.

 • undercover acteur bij bijeenkomst theater op maat

HuureenActeur in de bouwwereld. EMVI-plan in real live.

De Leeuw Communicatie organiseert voor hun klanten uit de bouwwereld een netwerkdag. Over op welke wijze aannemers hun aanbestedingen indienen.  Titel: ‘best practices-event ‘Ingrediënten voor een succesvol EMVI-plan’. Gasten waren opdrachtnemers en opdrachtgevers, op het niveau van tendermanagement, inkoop en directie, die de ruimte en inspiratie werd geboden om mee te denken over succesvolle EMVI-plannen (EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving, dan weet je dat ook weer).

 • actrice regelt stroom bezoekers
 • bazige scheidsrechter creëert glimlach in conversatie.

Vrouwelijke scheidsrechter ’regelt’ de stroom bezoekers

Of we een scheidsrechter hebben voor een congres over sport. Jazeker! Maar dan niet een dominante man of juist een Ignace van Swieten, nee, een vrouwelijke scheids…. De opdrachtgever wil namelijk voor de bezoekers een combinatie van hilariteit en een glimlach.

 • congres acteurs undercover improvisatie congres beurs van berlage

Twee keer een acteur bij opening Beurs van Berlage.

Huur een Acteur werkte deze week bij de start van ‘het Jaar van de Ruimte’. Als brandweerman en burgemeester liepen twee acteurs rond tijdens de startbijeenkomst. De opdracht luidde: ‘loop door de zaal als bezoeker en spreek mensen aan. Niet nadrukkelijk als acteurs, dus geen clowneske toestanden'.

 • historisch acteur van gogh inhuren acteurs

Van Gogh levend op beurs en Keukenhof.

Komend jaar is een belangrijk thema Van Gogh en om daar extra promotie aan te geven wilde ze graag een acteur inhuren die zich voordoet als Van Gogh (met schildersezel). Huur Een acteur regelt het. Compleet met schildersezel, -pallet en -kwasten (de pleister was achterwege gelaten).

 • reclameburo acteurs grolsch inzet productpresentatie

Product-presentatie via Huur Een Acteur

Een reclamebureau zocht acteurs ter ondersteuning van een belangrijke product-presentatie. De oorsprong van het product – bier - lag in een ver verleden en ze wilden de oprichters van toen aan het woord laten.

Alle cases van acteurs voor film

 • acteren e-learning module actrice

Acteren in de supermarkt – kassamedewerkers

Acteren in de supermarkt. Cameraman, fotograaf, productie en crew. Een hele set gewoon in de supermarkt zelf. De kassa-medewerkers leren van alles over afromen, veiligheid, klantvriendelijkheid, koopzegelboekjes, en de valsgeld-detector.

 • acteur actrice voor bedrijfsfilm

Direct goede acteur(s) voor zelf opgezette bedrijfsfilm

Bedrijfsfilmacteurs Stel, je hebt bijna alles al; een verhaal, camera en professionele cameraman. Alleen die acteur of actrice ontbreekt nog. Dat lijkt bedrieglijk eenvoudig, maar het vinden van geloofwaardige acteurs is een vak apart. Zo komen bedrijven soms dan ook na trial and error bij ons, van HuureenActeur, uit. Een voorbeeld hiervan is een bedrijf in … ...bewegwijzering. Zij wilden een filmpje maken over een oma die naar het afstuderen van haar kleinkind ging. En natuurlijk was bewegwijzering van belang voor het vinden van de juiste zaal. Ze hadden een script, een camera, een cameraman en een datum. Snel kon er ook nog een actrice worden geregeld. Ze zochten een wat oudere actrice, een oma. Maar degene die dat regelde kwam met een 50-jarige aan. Een die ook nog eens jonger leek en weinig camera-ervaring had.

 • acteur voor film commercial

Ook TV Commercial acteur via HuureenActeur – voor Woonboulevard

HuureenActeur straalt in TV Commercial van Woonboulevard Behalve acts op maat leveren wij van HuureenActeur ook acteurs voor bedrijfsfilms of TV Commercials. Op verzoek van Ondernemersvereniging Woonplein Palazzo Lelystad zochten wij bijvoorbeeld een aantrekkelijke videofilm acteur. Deze konden we op korte termijn leveren. De acteur zou samen met zijn vrouwelijke collega een stel vormen dat hun huis mooi wilde inrichten.

 • e-learning acteur inhuren bedrijfsilm

COOP krijgt grotere klanttevredenheid door HuureenActeur

Dat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van bedrijfsfilms, is een feit. We krijgen steeds meer aanvragen voor dat soort acteurs. Zo ook kwam de vraag via het SpringerInstituut. Zij zochten voor Coop Supermarkten jonge acteurs. Voor de rol van vakkenvuller. Om in de Coop van ‘s Heerenberg waar de opnamen waren de rollen zo natuurlijk mogelijk neer te zetten. Ten behoeve van de klanttevredenheid. Het doel was het klantcontact en het contact onder medewerkers in beeld te brengen. En de gewenste en ongewenste manieren van werken te tonen. Het script en de scènes stonden al vast, alleen nog passende acteurs vinden. Die konden wij leveren.

 • bedrijfsfilm acteurs staples aanmelder e-learning actrice

Bedrijfsfilms met HuureenActeur acteurs – Staples en aanmelder

Voor de commercial van Staples verzorgden we de printer en de stoel. Ja heus. Twee van onze acteurs werden gecast om in die rollen te spelen. Als levende printer en skatende stoel. En voor Aanmelder.nl leverden we ook twee acteurs. Een organisatie-vrouw en een zakenman. Ook voor bedrijfsfilms is HuureenActeur te benaderen.

 • native speaking acteurs

Native actors, native speakers. In Nederland. We regelen ze.

In ons bestand hebben we verschillende “native speaking” acteurs en actrices. Ze spreken van de wat bekender West-Europese talen zoals Frans en Engels, naar de verschillende Joegoslavische talen en ook Scandinavische talen en zelfs Japans. Zo hebben we voor het CITO, het landelijke toetsbedrijf films gemaakt met acteurs die verschillende talen spreken, en voor een uitgeverij leermodules over marketing en sales, in het Duits.

Alle cases van acteurs voor assessments

Heel veel acteurs aan het werk vandaag – 31/01/2019

Altijd al een acteur van ons willen tegenkomen? Vandaag - 31 januari- is die kans best behoorlijk groot, want we zijn op maar liefst acht plekken tegelijk aan de Spielerei! In Utrecht bijvoorbeeld geeft een trainingsacteur sollicitatiekandidaten de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Twee actrices doen een game met medewerkers van een energiebedrijf in Groningen. En, wat niet op het overzicht staat: Jochanan speelt in Amsterdam, [bedreigende situaties bij huisbezoeken]. En Bert gaat nog langs Den Haag om een rol in een assessment te spelen.

 • consultants oefenen met acteurs

Hoe verkoop je jezelf als consultant.

Hoe consultants hun pitch aanscherpen. -  “Supersnel schakelen met exact de juiste (trainings-)acteur en goede programma adviezen. De avond heeft een grote invloed op de manier waarop we potentiële klanten nu te woord staan.” Consultants van een middelgroot kantoor wisten het wel: “We kunnen wel met elkaar gaan oefenen, maar dat levert geen scherpte op. Dit moet met goede acteurs!”. Hier hadden wij van HuureenActeur.nl wel ideeën voor. Met een goede programma-opbouw en twee trainings-acteurs stonden we de consultants kritisch bij. Bert van HuureenActeur vertelt erover.          

 • native speaking acteurs

Native actors, native speakers. In Nederland. We regelen ze.

In ons bestand hebben we verschillende “native speaking” acteurs en actrices. Ze spreken van de wat bekender West-Europese talen zoals Frans en Engels, naar de verschillende Joegoslavische talen en ook Scandinavische talen en zelfs Japans. Zo hebben we voor het CITO, het landelijke toetsbedrijf films gemaakt met acteurs die verschillende talen spreken, en voor een uitgeverij leermodules over marketing en sales, in het Duits.

 • assesmentacteurs bij post HBO examens

HBO examens met HuureenActeur.

Voor de examens van de HBO Opleiding Jobcoach werkt een levensecht ‘job-coach’-gesprek het best. HuureenActeur levert de juiste acteur voor dit examen.

Alle cases van acteurs voor theater op maat

Rode Mantelpakjes: geheid succes

Coachende acteurs   Vertel je werknemers dat er de komende week gecoacht wordt met acteurs om bewust en prettig werken te bevorderen. Dikke kans dat de reactie tweeledig is. Reactie één krijg je te horen [...]

HuureenActeur brengt strategie en doelen tot leven.

De jaarbijeenkomst van een multinational opvrolijken, dat was de vraag. En of wij, HuureenActeur, een theatrale act konden bedenken. Een stuk over ‘vroeger, nu en de toekomst’ met als mooiste uitdaging een gevoel van trots creëren bij alle medewerkers. Een opdracht naar ons hart.

HuureenActeur.nl maakt roddelen op werkvloer bespreekbaar

E zijn meer manieren om een onderwerp zoals feedback bespreekbaar te maken. HuureenActeur.nl heeft hier verschillende formats voor, van bedrijfstheater op maat tot het inzetten van undercover collega’s. Puttend uit een breed bestand voorzien we in ervaren en passende acteurs. Zo ook bij Eneco Groep.

 • acteur Iwan op beurs undercover interactief

Een waarschuwing met een knipoog – De duivel op de bijeenkomst.

We kregen een aanvraag of we een duivel konden laten rondlopen op grote trainingsbijeenkomst voor SQL Server professionals waar er wekelijks over de hele wereld meerdere van worden gehouden. Dit congres had bij toeval het nummer 666 meegekregen. Dus wat zou er nou leuker zijn dan een acteur in een traditioneel duivelpak met rode hoorntjes te laten rondlopen. Wij dachten dat het wel leuker kon. Niet alleen het beeld communiceren met een soort mascotte, maar de mensen ook aan het denken zetten en in beweging krijgen.

 • consultants oefenen met acteurs

Hoe verkoop je jezelf als consultant.

Hoe consultants hun pitch aanscherpen. -  “Supersnel schakelen met exact de juiste (trainings-)acteur en goede programma adviezen. De avond heeft een grote invloed op de manier waarop we potentiële klanten nu te woord staan.” Consultants van een middelgroot kantoor wisten het wel: “We kunnen wel met elkaar gaan oefenen, maar dat levert geen scherpte op. Dit moet met goede acteurs!”. Hier hadden wij van HuureenActeur.nl wel ideeën voor. Met een goede programma-opbouw en twee trainings-acteurs stonden we de consultants kritisch bij. Bert van HuureenActeur vertelt erover.          

 • historisch acteur thorbecke

Acteur Thorbecke bij provincie-festival

Rondom het provinciehuis in Zwolle wordt het ‘Provincie Festival’ georganiseerd. Ze zoeken een acteur die de historisch figuur Thorbecke kan spelen. Het festival is een open dag van de provincie. De acteur zal als Thorbecke deelnemen in een politiek café en bezoekers van het festival kunnen met hem op de foto’s.

 • rondloop act acteurs

HuureenActeur verzorgt Dandy’s & Guards in Zandvoort

De Gemeente Zandvoort organiseerde ‘British Festival: in a great British tradition’. Ze vroegen HuureenActeur het straatbeeld Engelse karakters te geven. Real gentlemen and real royal guards. Drie dagen lang dachten bezoekers aan Zandvoort even dat ze met de trein door de kanaaltunnel waren gekomen...

 • tevreden acteurs inhuren

Te spreken acteurs -tevreden acteurs

Acteurs zijn er er vele vormen. Bij HuureenActeur hebben we alleen hele goede acteurs. En wij ondersteunen hen zoveel mogelijk. Zodat zij zoveel mogelijk alleen maar dat kunnen doen wat ze moeten doen: contact maken, feedback geven en acteren.

 • theater op maat acteurs spelen stuk op maat interactief

HuureenActeur brengt strategie en doelen tot leven.

Een opdracht naar ons hart. De jaarbijeenkomst van een multinational opvrolijken, dat was de vraag. En of wij van HuureenActeur een theatrale act konden maken. Een stuk over 'vroeger, nu en de toekomst' met als mooiste uitdaging een gevoel van trots creëren bij alle medewerkers.

 • superhero acteur voor energie teambuilding

De SuperHero acteur geleverd door Huureenacteur.

Dus zochten ze een acteur die natuurlijk en overtuigend speelt. En een acteur die kan luisteren, vaste tekst hanteert maar ook zo flexibel is dat ie kan improviseren. Eentje die weet wat aansluit bij de klant en met het grootste effect. Ze vonden het bij HuureenActeur.

 • bijeenkomst met acteur undercover netwerkbijeenkomst

Ondernemer komt helemaal los bij netwerkbijeenkomst.

Want, wat het ‘probleem’ was: normaliter vertellen een aantal bedrijven bij de netwerkbijeenkomst dat waar ze oh zo goed in zijn… En vervolgens is het enige waar iedereen het na afloop over heeft die goede catering. Dat wilde ze doormiddel van HuureenActeurs bijdrage doorbreken.

 • undercover acteur

Undercover acteur verrast 50 jarige medewerker.

De vraag kwam of we een 50 jarige medewerker in de maling wilden nemen. Door middel van een acteur. Er zou bezoek komen van een controleur die een audit afneemt. Het slachtoffer kreeg als eerste wat bijzondere vragen voor de kiezen en gaf vervolgens ‘dhr van Veen’ een rondleiding.

 • native speaking acteurs

Native actors, native speakers. In Nederland. We regelen ze.

In ons bestand hebben we verschillende “native speaking” acteurs en actrices. Ze spreken van de wat bekender West-Europese talen zoals Frans en Engels, naar de verschillende Joegoslavische talen en ook Scandinavische talen en zelfs Japans. Zo hebben we voor het CITO, het landelijke toetsbedrijf films gemaakt met acteurs die verschillende talen spreken, en voor een uitgeverij leermodules over marketing en sales, in het Duits.

 • 1 april grap met acteur
 • 1 april grap acteur
 • 1 april grap acteur

Een geslaagde 1 april grap met HuureenActeur

Vorig jaar waren enkele dames best schaars gekleed en hebben we heuse kledingvoorschriften in het leven moeten roepen. Daar willen we nu natuurlijk de grap over laten gaan. Ik denk wel dat het een ervaren iemand moet zijn, want de mensen zitten hier achter hun bureau en laptop en gaan natuurlijk heel sceptisch zijn. Hij moet best wel wat reuring kunnen veroorzaken.

 • meerdere acteurs bij gemeente overheid game

Vier HuureenActeur-acteurs bij game voor de gemeente Westland.

Om samenwerking te verbeteren, om bepaalde lijnen te verduidelijken, en natuurlijk om te ontspannen. Bovendien, het was spannend, welk van de zes teams zou winnen. De hele dag hadden de groepen onderhandeld, gesproken en gelobbyd. Met een projectontwikkelaar, een natuurliefhebber en twee wethouders, allen HuureenActeur acteurs.

 • undercover acteur bij bijeenkomst theater op maat

HuureenActeur in de bouwwereld. EMVI-plan in real live.

De Leeuw Communicatie organiseert voor hun klanten uit de bouwwereld een netwerkdag. Over op welke wijze aannemers hun aanbestedingen indienen.  Titel: ‘best practices-event ‘Ingrediënten voor een succesvol EMVI-plan’. Gasten waren opdrachtnemers en opdrachtgevers, op het niveau van tendermanagement, inkoop en directie, die de ruimte en inspiratie werd geboden om mee te denken over succesvolle EMVI-plannen (EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving, dan weet je dat ook weer).

 • actrice regelt stroom bezoekers
 • bazige scheidsrechter creëert glimlach in conversatie.

Vrouwelijke scheidsrechter ’regelt’ de stroom bezoekers

Of we een scheidsrechter hebben voor een congres over sport. Jazeker! Maar dan niet een dominante man of juist een Ignace van Swieten, nee, een vrouwelijke scheids…. De opdrachtgever wil namelijk voor de bezoekers een combinatie van hilariteit en een glimlach.

 • acteurs undercover en trainingsacteren gemeente Amsterdam

Jongerenpunt medewerkers Amsterdam blij verrast met interactieve regiemodel.

n de prachtige StayOkay in Amsterdam Oost organiseert Gemeente Amsterdam (Afdeling Werk en Inkomen) een aftrap voor de nieuwe werkwijze van de 130 ‘Jongerenpunt’-medewerkers.  (Het Jongerenpunt is voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar zonder baan of opleiding). De twee acteurs van Huur een Acteur zijn ingehuurd om een bijdrage te leveren waardoor én een goede aftrap/icebreaker wordt gehouden, én er inhoudelijke met het regiemodel gewerkt kan worden.

 • huureenacteur op congres maatwerk federatieopvang publiek lacht

Acteurs ondersteunen het Vrouwen Opvang-symposium

Vantevoren gingen op gesprek en mailden geregeld met elkaar om de juiste toon te pakken zien te krijgen. We schreven in korte tijd scenes die de essentie van de onderwerpen in luchtige scènes verwerkten. Zo zorgden we voor een opening die wakker schudt, inhoudelijke scènes die raken en een ware 'vrouwen-opvang-quiz'. Opdracht geslaagd!

 • brainstorm acteur undercover geheim agent

Hilversums mediabedrijf vindt ‘secret service’ man.

 ‘We willen graag een strak in het pak zittende ‘secret service’ man inhuren. Met zonnebril en oortje. Ongevraagd zal hij onze brainstormruimte inkomen om te checken of alles veilig is. Daarna neemt hij een van ons mee en stelt hij ons vragen'.

 • congres acteurs undercover improvisatie congres beurs van berlage

Twee keer een acteur bij opening Beurs van Berlage.

Huur een Acteur werkte deze week bij de start van ‘het Jaar van de Ruimte’. Als brandweerman en burgemeester liepen twee acteurs rond tijdens de startbijeenkomst. De opdracht luidde: ‘loop door de zaal als bezoeker en spreek mensen aan. Niet nadrukkelijk als acteurs, dus geen clowneske toestanden'.

 • acteur undercover romantisch etentje

De geheimzinnige ceremonie-host

‘ik ben volgende week een jaar samen met mijn vriendin. Dat wil ik klein vieren, ook omdat we gaan samenwonen Kunnen jullie een ceremoniemeester regelen die ons samenzijn op een speciale manier beklinkt?’

 • renate-verbaan-huur-een-acteur-inhuren-huren-acteurs-congres-symposium undercover libelle zomerweek

Renate Verbaan eet haar Beauty product op.

De wetenschapper (iemand van HuureenActeur) legde uit en hielp de deelnemers meerdere producten te testen op viscositeit, de geur, en het vermogen om te wrijven in de huid, etc.. Bij de onthulling door Renate Verbaan werd duidelijk: het is smeerkaas.

Alle cases van undercover acteurs

 • acteur Iwan op beurs undercover interactief

Een waarschuwing met een knipoog – De duivel op de bijeenkomst.

We kregen een aanvraag of we een duivel konden laten rondlopen op grote trainingsbijeenkomst voor SQL Server professionals waar er wekelijks over de hele wereld meerdere van worden gehouden. Dit congres had bij toeval het nummer 666 meegekregen. Dus wat zou er nou leuker zijn dan een acteur in een traditioneel duivelpak met rode hoorntjes te laten rondlopen. Wij dachten dat het wel leuker kon. Niet alleen het beeld communiceren met een soort mascotte, maar de mensen ook aan het denken zetten en in beweging krijgen.

 • bijeenkomst met acteur undercover netwerkbijeenkomst

Ondernemer komt helemaal los bij netwerkbijeenkomst.

Want, wat het ‘probleem’ was: normaliter vertellen een aantal bedrijven bij de netwerkbijeenkomst dat waar ze oh zo goed in zijn… En vervolgens is het enige waar iedereen het na afloop over heeft die goede catering. Dat wilde ze doormiddel van HuureenActeurs bijdrage doorbreken.

 • undercover acteur

Undercover acteur verrast 50 jarige medewerker.

De vraag kwam of we een 50 jarige medewerker in de maling wilden nemen. Door middel van een acteur. Er zou bezoek komen van een controleur die een audit afneemt. Het slachtoffer kreeg als eerste wat bijzondere vragen voor de kiezen en gaf vervolgens ‘dhr van Veen’ een rondleiding.

 • native speaking acteurs

Native actors, native speakers. In Nederland. We regelen ze.

In ons bestand hebben we verschillende “native speaking” acteurs en actrices. Ze spreken van de wat bekender West-Europese talen zoals Frans en Engels, naar de verschillende Joegoslavische talen en ook Scandinavische talen en zelfs Japans. Zo hebben we voor het CITO, het landelijke toetsbedrijf films gemaakt met acteurs die verschillende talen spreken, en voor een uitgeverij leermodules over marketing en sales, in het Duits.

 • 1 april grap met acteur
 • 1 april grap acteur
 • 1 april grap acteur

Een geslaagde 1 april grap met HuureenActeur

Vorig jaar waren enkele dames best schaars gekleed en hebben we heuse kledingvoorschriften in het leven moeten roepen. Daar willen we nu natuurlijk de grap over laten gaan. Ik denk wel dat het een ervaren iemand moet zijn, want de mensen zitten hier achter hun bureau en laptop en gaan natuurlijk heel sceptisch zijn. Hij moet best wel wat reuring kunnen veroorzaken.

 • undercover acteur bij bijeenkomst theater op maat

HuureenActeur in de bouwwereld. EMVI-plan in real live.

De Leeuw Communicatie organiseert voor hun klanten uit de bouwwereld een netwerkdag. Over op welke wijze aannemers hun aanbestedingen indienen.  Titel: ‘best practices-event ‘Ingrediënten voor een succesvol EMVI-plan’. Gasten waren opdrachtnemers en opdrachtgevers, op het niveau van tendermanagement, inkoop en directie, die de ruimte en inspiratie werd geboden om mee te denken over succesvolle EMVI-plannen (EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving, dan weet je dat ook weer).

 • acteurs undercover en trainingsacteren gemeente Amsterdam

Jongerenpunt medewerkers Amsterdam blij verrast met interactieve regiemodel.

n de prachtige StayOkay in Amsterdam Oost organiseert Gemeente Amsterdam (Afdeling Werk en Inkomen) een aftrap voor de nieuwe werkwijze van de 130 ‘Jongerenpunt’-medewerkers.  (Het Jongerenpunt is voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar zonder baan of opleiding). De twee acteurs van Huur een Acteur zijn ingehuurd om een bijdrage te leveren waardoor én een goede aftrap/icebreaker wordt gehouden, én er inhoudelijke met het regiemodel gewerkt kan worden.

 • huureenacteur op congres maatwerk federatieopvang publiek lacht

Acteurs ondersteunen het Vrouwen Opvang-symposium

Vantevoren gingen op gesprek en mailden geregeld met elkaar om de juiste toon te pakken zien te krijgen. We schreven in korte tijd scenes die de essentie van de onderwerpen in luchtige scènes verwerkten. Zo zorgden we voor een opening die wakker schudt, inhoudelijke scènes die raken en een ware 'vrouwen-opvang-quiz'. Opdracht geslaagd!

 • undercover acttrice inhuren pensioen

De laatste klant via HuureenActeur

Aankomende dinsdag heeft ‘Jan’ (niet zijn werkelijke naam) zijn laatste werkdag na 50 jaar werkzaam te zijn geweest bij een autogarage. Deze laatste jaren werkte hij vooral als baliemedewerker en zijn werkgever was op zoek naar een laatste bijzondere klant.

 • brainstorm acteur undercover geheim agent

Hilversums mediabedrijf vindt ‘secret service’ man.

 ‘We willen graag een strak in het pak zittende ‘secret service’ man inhuren. Met zonnebril en oortje. Ongevraagd zal hij onze brainstormruimte inkomen om te checken of alles veilig is. Daarna neemt hij een van ons mee en stelt hij ons vragen'.

 • congres acteurs undercover improvisatie congres beurs van berlage

Twee keer een acteur bij opening Beurs van Berlage.

Huur een Acteur werkte deze week bij de start van ‘het Jaar van de Ruimte’. Als brandweerman en burgemeester liepen twee acteurs rond tijdens de startbijeenkomst. De opdracht luidde: ‘loop door de zaal als bezoeker en spreek mensen aan. Niet nadrukkelijk als acteurs, dus geen clowneske toestanden'.

 • acteur undercover romantisch etentje

De geheimzinnige ceremonie-host

‘ik ben volgende week een jaar samen met mijn vriendin. Dat wil ik klein vieren, ook omdat we gaan samenwonen Kunnen jullie een ceremoniemeester regelen die ons samenzijn op een speciale manier beklinkt?’

 • renate-verbaan-huur-een-acteur-inhuren-huren-acteurs-congres-symposium undercover libelle zomerweek

Renate Verbaan eet haar Beauty product op.

De wetenschapper (iemand van HuureenActeur) legde uit en hielp de deelnemers meerdere producten te testen op viscositeit, de geur, en het vermogen om te wrijven in de huid, etc.. Bij de onthulling door Renate Verbaan werd duidelijk: het is smeerkaas.