Dit zeggen klanten over HuureenActeur

Snelle reactie en goed netwerk

‘Er werd meteen een app-groep aangemaakt’

Aleid zocht acteurs voor educatieve filmpjes.

‘Wat ik vooral heel prettig vond, was dat ze snel reageerden. Er werd meteen een app-groep aangemaakt en als ik een vraag had, kreeg ik vrijwel meteen een reactie. Wat me ook opviel, was dat ze goede vragen stelden om er achter te komen wat we precies zochten. We vonden het best even spannend of ze de juiste acteurs zouden hebben, maar dat is steeds opnieuw bevestigd. HuureenActeur heeft een goed netwerk en het zou ons veel meer moeite hebben gekost om de juiste mensen te vinden.’

Aleid van der Kolk, projectleider e-learning AgriHolland Academy

Flexibiliteit

‘Ik hou wel van een tikkeltje eigenzinnig’

Paul schakelt ons in voor rollenspellen bij assessments.

‘Een paar jaar geleden kwam ik Bert tegen bij een coaching. Hij was daar de trainingsacteur. We hadden meteen een klik. We zochten een acteursbureau dat flexibel wilde inspelen op onze organisatie. HuureenActeur kon dat. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de acteurs en de afstemming is aangenaam. Daarnaast zijn ze een tikkeltje eigenzinnig. Daar hou ik wel van.’

Paul Hoogstraten, directeur Lagerweij

Snelheid

‘Dankzij de korte lijntjes kan er snel geschakeld worden’

Irene heeft regelmatig trainingsacteurs nodig.

‘In een sector waar alles gisteren moet gebeuren, kan HuureenActeur heel snel werk leveren. Soms zelfs een dag van tevoren. Dankzij de korte lijntjes kan er snel geschakeld worden en dat is heel prettig. Het is nog nooit voorgekomen dat ze niemand kon leveren. We hebben regelmatig door het hele land trainingsacteurs nodig en ze weten altijd de juiste acteurs te leveren. Ook zorgen ze er voor dat de acteur uit de buurt komt, zodat we niet veel geld kwijt zijn aan reiskosten.’

Irene Rood, projectcoördinator Pompestichting

Veilige sfeer
‘haarfijn aanvoelen wat er nodig is’

Christine zet onze acteurs in binnen trainingen voor leidinggevenden.

‘Veel van onze deelnemers zitten niet op een training te wachten, en al helemaal niet op een rollenspel. Toch lees ik in de reviews altijd terug dat de sessie met de acteur het nuttigst was. Jochanan weet ontzettend goed de spanning in een groep te doorbreken en een veilige sfeer te creëren. Hij voelt haarfijn aan wat er nodig is en wat effectief is. Ook de andere acteurs van HuureenActeur kunnen zich heel goed inleven in de medewerker. Het gedrag dat ze laten zien, is zeer herkenbaar. Dat levert heel mooie situaties op.’

Christine Hoegee

trainer leiderschap Bravo Trainingen.

Ik werk nu ruim 6 jaar met HuureenActeur, en met Jochanan, waarbij hij acteert binnen een examensetting. Voor ons als examinatoren is hij een betrouwbare en professionele partner. Hij zet zeer goed en natuurgetrouw diverse psychische ziektebeelden en gedragingen neer. Hij doet dit op zo’n manier dat de examenkandidaat zich er ook goed op kan aansluiten en het beste van zijn of haar skills kan laten zien. Tevens weet Jochanan, door zijn genuanceerde feedback, na de examenopdracht, de kandidaat te laten inzien wat deze goed heeft gedaan en waar verbetering kan plaatsvinden (en vooral ook hoe!).

En daarnaast, misschien wel het meest belangrijk, is Jochanan gewoon een heel aardige, open minded en prettige man in de omgang. Een vakman. Ik werk erg graag met hem en hoop dat nog lang te mogen doen!

Judith Manssen-van der Waal

Trainer Persoonlijke Effectiviteit, (online) Loopbaancoach.

Ik zocht voor het samenstellen van een nationaal kijk- en luistervaardigheidsexamen Frans een acteur. En acteur die een gescript stuk zo naturel mogelijk kon spelen voor de camera. Ik werk voor dit soort klussen regelmatig met francofone mensen, maar het blijkt niet altijd even gemakkelijk om hen precies zo te laten acteren dat het ook als echt overkomt. En dat is wel wat we nodig hebben in een nationaal examen.

De communicatie met Huureenacteur verliep heel snel en gemakkelijk, de afspraak met de acteur was binnen een week geregeld.

De opnames verliepen zeer voorspoedig, en leverden een beter resultaat op dan ik gewend was, en beter zelfs dan ik op durfde te hopen. [hier een fragment.]

Dennis van den Broek

Project Manager Listening comprehension (Dutch and Foreign languages), Cito

Ik kwam via internet op deze website terecht.
Was eigenlijk niet op zoek naar ‘alleen maar’ een acteur, maar naar iemand die voor onze klant 123Tinki.com een compleet e-learningprogramma in beeld en geluid op te nemen voor de Amerikaanse markt.
HuureenActeur heeft ons daarbij op een heel prettige en persoonlijke wijze gehlopen.
Met de Amerikaanse native acteur hebben wij op een zeer professionele wijze deze productie van enkele dagen op kunnen nemen.
De mensen van Huur een Acteur hebben ons daarmee zeer goed geholpen. Hun begeleiding en advies was waardevol voor ons. Ik kan ieder aanbevelen hen uit te dagen voor een mooie opdracht!

Jan Nijhuis

Owner / Creative director Team Nijhuis

Bij HuureenActeur leveren ze prima (trainings)acteurs. We werken plezierig met ze samen, het overleg is laagdrempelig en de acteurs sluiten goed aan bij onze werkwijze (ervarend- en exemplarisch leren, geen advies maar feedback in de rol). Zo komen de oefeningen meestal goed uit de verf! Bel ze als je een goede tegenspeler zoekt en je wilt je programma uit de verf.

Folkert Helmus
directeur Expertisecentrum Pompeii

Vanuit Movisie trainen we professionals en vrijwilligers die met vluchtelingen werken over empowerment. We wilden dat de deelnemers leerden hoe ze dit in de praktijk kunnen toepassen.
We hebben nu alweer een aantal trainingen achter de rug met acteurs van HuureenActeur en de samenwerking verliep uitstekend. De inzet zorgde ervoor dat de deelnemers praktijksituaties realistisch konden oefenen, wat het leereffect vergrootte. De vele praktijkervaringen van de acteurs van HuureenActeur hebben hieraan zeker ook bijgedragen, dit kwam duidelijk naar voren in de oefeningen tijdens de training.

Zoek je een acteur, dan ben je aan het goede adres bij HuureenActeur.

Jolanda_Elferink_movisie_huurt acteurs bij HuureenActeur

Jolanda Elferink

adviseur Inclusie & Diversiteit Movisie

Via Huureenacteur hebben wij een ‘professor’ laten spreken op ons kennisevent, bijgestaan door een ‘deelnemer’ in de zaal. Alle aanwezigen kregen zo op lichtvoetige wijze een spiegel voorgehouden over de rol van taal.

Daarbij kwam niet alleen alledaags taalgebruik aan bod, maar ook hun eigen vaktaal. Dit zorgde voor duidelijkheid, herkenbaarheid en hilariteit. En bovendien voor een aangename afwisseling in het programma.

Een compliment aan de acteurs. Zij hebben zich het onderwerp vooraf goed eigen gemaakt, meegedacht over het overbrengen van de onderliggende boodschap en een voorstelling op maat neergezet!

Referentie-De-Leeuw-communicatie-en-organisatie-Channa-van-Doorn-HuureenActeur_acteurs inhuren

Channa van Doorn

De Leeuw Communicatie & Organisatie

Omdat we congresgangers anders wilden benaderen, deden we een beroep op ‘HuureenActeur’. Daar hebben we geen spijt van gekregen.

Met een informatietafel tussen de borrelende congresgangers hadden we nog nooit zoveel respons als nu, met deze twee rondwandelende acteurs. In een bescheiden rol van burgemeester en brandweerman gingen ze het gesprek aan en gaven bezoekers die interesse toonden een USB-stick met meer informatie.

De acteurs hadden zich vooraf ingelezen en wisten waar ze het over hadden. Zodoende waren de reacties enthousiast en de respons was groot. De pakken hangen al weer klaar voor het volgende evenement

Marion van der voort Acteurs inhuren

Marion van der Voort

directeur/adviseur Bv Gebiedscommunicatie en Marion van der Voort Communicatieadvies

We zochten 2 native speaking Amerikaanse acteurs voor een korte film. Een man en een vrouw in een strak zakelijke setting. Huureenacteur stelde Denise en Jeremiah voor. Beter kon niet. Zij tilden de productie tot ongekend nivo. Fijne samenwerking en een top eindresultaat!

Bernard Rodenburg

Eigenaar Explicare Medical Media en Studio Spaen

We zochten een acteur voor de promotiefilm van onze Scan & Badge. Het leek ons niet sterk om daar eigen mensen voor in te zetten en dus hebben we contact opgenomen met HuureenActeur.
We kregen een voorstel voor de juiste acteur en er werd meegedacht over de spullen die nodig waren voor onze film. Fijn een actieve rol in dat proces!
Na een strak geplande draaidag hadden we ruim materiaal voor het maken van een dijk van een promofilm! Wij zijn blij met de inzet van HuureenActeur en trots op het eindresultaat!

Bregje van der Horst

Account manager Aanmelder.nl

Voor de bedrijfsfilm van Tocano/Inkless stond de draaidag gepland op maandag. Op zondagavond was het script volledig rond en waren alle voorbereidingen getroffen.

Eén scène vergde de inzet van een persoon die gefrustreerd bij een printer zou staan omdat de cartridges leeg waren. Vaak zie je dat zo’n taak in bedrijfsfilms ondervangen wordt door een medewerker van het bedrijf. Tot zondagavond dacht ik ook dat we het op die manier zouden oplossen, maar net op tijd besefte ik me dat dit er weleens ‘lame’ uit zou kunnen gaan zien. Acteren is namelijk een vak en als je investeert in een goede bedrijfsfilm, dan is het zonde om te besparen op het acteerwerk. Het was inmiddels al nacht toen ik halsoverkop verschillende freelancers en ook huureenacteur.nl benaderde.

Huureenacteur.nl kreeg het ondanks het korte tijdsbestek voor elkaar om op maandagochtend om 10.30 ’s ochtends een professionele en ervaren acteur klaar te hebben staan. De communicatie verliep per App en Telefoon waardoor er snel geschakeld kon worden.

Goede service, goed netwerk, goede acteur! Aanrader dus! Hier de film.

Arnaud van der Veen

Founder at Inkless

Het weekend voor de opnames bleek mijn acteur niet beschikbaar. Ik vond ‘HuureenActeur’ en na een kort gesprek zijn ze meteen voor me aan de slag gegaan. Prima acteur gevonden die goed presenteerde en de opnames zijn goed verlopen.

Jean-Paul Fonteijn

eigenaar E-comvideo

Linda Goderie, Senior communicatieadviseur bij Eneco Groep
De roddelactie ging hartstikke goed. Het was prettig samenwerken en snel schakelen met de jongens van Huureenacteur. De acteurs waren goed gecast. Het was leuk en voor ons ook een leerzame actie. De lessons learned delen we heel open op ons intranet en gebruiken we om opvolging te geven aan gewenst gedrag rondom roddelen.

Linda Goderie

Senior communicatieadviseur bij Eneco Groep

Jullie performance heeft de boel in gang gezet! Aan de bar veel gesproken over de werkplekken. Precies wat we voor ogen hadden. Nogmaals dank en wellicht nog eens tot ziens!

Dr. Lia van Zuylen

internist-oncoloog Erasmus MC

We wilden niet weer een presentatie over innovatieve apparaatjes (wat we normaal doen). We zochten een alternatief en kwamen uit bij HuureenActeur. We vertelde wat we wilden, ze stelden nog wat vragen en ze kwamen met een acteur.

We hebben die acteur gevraagd om een nieuwsgierige patiënt te spelen en bestuurders van zorginstellingen aan te zetten om te denken vanuit patiëntperspectief.

Hij deed met pantoffels de deur open en zette de toon. Nadat er eerst wat ongemakkelijk werd gekucht, vroeg onze patiënt goed door wat deze bestuurders in de praktijk voor hem betekenden. De een kon daar beter antwoord op geven dan de ander.

In plaats van een presentatie over innovatieve apparaatjes hadden we nu een ander gesprek en werd er gedacht vanuit de patiënt. Wat een mooi resultaat!

Annelijn Goedhart

adviseur & coördinator Innovatie SALTRO

Wij organiseerden een congres met een speciaal thema. Het leek ons leuk dat thema extra tot uiting te laten komen via een acteur. En dus belde ik met HuureenActeur. In plaats van een gemakkelijke klus aan te nemen, kreeg ik allemaal moeilijke vragen over het doel en het nut van een acteur. Even lastig maar dat meedenken leidde tot een veel betere invulling van onze wens en daarmee was ons geld veel beter besteed. In plaats van een gimmick kregen we toegevoegde waarde voor het congres. Top!

Peter ter Braake

Microsoft Data Platform and Analytics trainer and consultant

De samenwerking is uitstekend bevallen. De mannen weten waar ze het over hebben, ze bereiden zich goed voor, dan zie je dat in de voorstelling terug.

Bert Knops

Manager Projecten at FrieslandCampina DOMO

Voor een interne merkpresentatie van Eurojackpot bij Nederlandse Loterij, hebben wij de hulp ingeschakeld van HuureenActeur.
Ons doel was om de collega’s het gevoel te laten ervaren van miljonair zijn. De acteurs van HuureenActeur hadden daarom de opdracht om als butler en kamermeisjes alle collega’s bij binnenkomst in de centrale hal met egards te ontvangen en naar hun werkplek te begeleiden, en naar behoeven te bedienen. Alsof men een persoonlijke huisdienst had.

HuureenActeur is hier bijzonder goed in geslaagd. De medewerkers hebben genoten van die ervaring en iedereen had de hele dag een grote glimlach!

Raffaele Fiorini

Marketing & Campagne manager Eurojackpot & Lucky Day a.i.

We hebben HuureenActeur ingeschakeld om een verrassende draai te geven aan een running business diner voor een 60-tal deelnemers.

Reden was het feit dat de deelnemende bedrijven geen ‘maak bedrijven’ zijn, maar diensten verkopen. Dan is het moeilijk om producten te tonen en daarover te vertellen.

Het gevaar zat er daardoor in dat het vooral droge praatjes zouden worden waarin ieder bedrijf vertelt hoe goed hun diensten wel niet zijn. Om dat te voorkomen hebben we Jochanan van Huureenacteur.nl gevraagd om bij de avond aanwezig te zijn, zogenaamd als een van de 60 deelnemers. Zonder dat de andere deelnemers van te voren wisten dat hij een acteur was.

Tijdens de 3 bedrijfspresentaties heeft Jochanan een nadrukkelijke voorbeeldrol gespeeld, waarin andere deelnemers zich konden herkennen.  Dit zorgde ervoor dat de bedrijven er een leuke, verfrissende en verrassende draai konden geven aan de bedrijfspresentaties. En aan het eind van de avond volgde een vrolijke ontknoping

André van der Goot

Accountmanager at Cowpunks Online Marketing, Webdesign & Services

“We hadden voor ons bedrijfsfeest een thema bedacht en zochten daarbij nog een ludieke invulling. De grote lijnen waren duidelijk, maar de detaillering is zeker gekomen ism de input van ‘HuureenActeur’.

De kennismaking verliep telefonisch en was meteen prettig, zakelijk en meedenkend. Dit werd bevestigd met een afspraak op locatie, waar de inspiratie flink gevoed werd. En na woorden werden deze ook in daden omgezet.

Het was heerlijk om te zien dat de acteurs geen flauwe typetjes speelden, maar juist de rol zo goed speelden, dat de gasten op het feest onder de indruk waren, in positieve zin. Ze dachten even dat ze te maken hadden met echte collega’s van een nieuwe afdeling.

Het vakmanschap werd dus enorm gewaardeerd en heeft bijgedragen aan een fantastisch feest”.

bernedette-kommers

“We hebben via HuureenActeur meerdere malen dezelfde dagvoorzitter gehuurd. Wat ons aansprak was zijn originaliteit en onbevangenheid.

(…) ogenschijnlijk botsende principes, afgebakende tijd en kunstzinnigheid, wist hij meesterlijk te hanteren.

Vriendelijk, origineel maar ook duidelijk wijst deze dagvoorzitter je in de aanloop op de zaken waar je iets mee moet, waar je nog een besluit of stelling over moet innemen.
Kenmerkend is zijn onbevangenheid met open vragen, verrassende interviewtechnieken, en aansprekende intermezzo’s”.

Gerard Besten

directeur Gezinshuis.com

“Via huureenacteur.nl hebben we tijdens een sportief congres een ‘scheidsrechter’ ingezet. We wilden de gasten een warm welkom geven, de dag in goede banen leiden en een vrolijk element toevoegen. Dat werd gewaardeerd door de gasten. Het bleek ook een heel praktisch en goed ‘hulpmiddel’ voor een vlekkeloze organisatie! Want vanuit ‘een typetje’ kan er veel meer en duidelijker gezegd worden met een lach. Ideaal!”

Ruben Buijserd – Manager Sportbedrijf Almelo

“We hadden soms moeite om echt goed naar onze klanten te luisteren in onze deelwinkel en wilden ze beter bedienen. Met acteurs van ‘HuureenActeur’ hebben we diverse situaties geoefend en is de prestatie verbeterd. Onze klanten zijn zeer dankbaar. Top!”

Juul Martin – de Deelwinkel

“Hoe krijg je meer swing in een plenair onderdeel van je congres? Ik heb daarvoor ‘HuureenActeur’ ingehuurd. In korte tijd slaagden ze erin om de essenties uit de inhoud van het programma te destilleren en een aantal sketches te ontwikkelen. Deze scenes waren verrassend, interactief en hilarisch. Energizers met een knipoog, waarin de gasten zich herkenden en die bijgedragen hebben aan een succesvol congres!”

Jantien van der Meer

Proces/projectmanager Federatie Opvang

“HuureenActeur’ geeft theatrale lichtheid.

Ik organiseerde het congres ‘Een krachtig perspectief, Vrouwenopvang in transitie’. Een ernstig thema. ‘HuureenActeur’ zorgde ervoor dat het inhoudelijk interessante, maar soms zware thema luchtiger werd door de afwisseling van persoonlijke verhalen van ex-cliënten met theater. Door de herkenbaarheid zorgde de scenes soms ook voor voor de nodige rumoer en hilariteit.”

Frederike Meijer

Eigenaar KaeSign, congres- en evenementenbureau