ONZE REFERENTIES

Waar we trots op zijn

Bent u op zoek naar een trainingsacteur om u training meer diepgang te geven?
Dan kan ik Jochanan van HuureenActeur van harte aanbevelen.
Ik werk al jaren met hem en zijn bureau samen om communicatietrainingen voor leidinggevenden te verzorgen.
Laagdrempelig en goed in contact, zodat deelnemers durven en willen oefenen.
Ze gaan met waardevolle feedback naar huis en met tools om nog effectiever te zijn in het voeren gesprekken.

Christine Hoegee, directeur BRAVO! Training & Coaching

De roddelactie ging hartstikke goed. Het was prettig samenwerken en snel schakelen met de jongens van Huureenacteur. De acteurs waren goed gecast. Het was leuk en voor ons ook een leerzame actie. De lessons learned delen we heel open op ons intranet en gebruiken we om opvolging te geven aan gewenst gedrag rondom roddelen. [verwijst naar dit bericht]

HuureenActeur Linda Goderie inhuren acteurs roddelen
Linda Goderie, Senior communicatieadviseur bij Eneco Groep

Bernhard Rodenburg, eigenaar Explicare Medical Media:

“We zochten 2 native speaking Amerikaanse acteurs voor een korte film. Een man en een vrouw in een strak zakelijke setting. Huureenacteur stelde Denise en Jeremiah voor. Beter kon niet. Zij tilden de productie tot ongekend nivo. Fijne samenwerking en een top eindresultaat!

HuureenActeurBernhard Rodenburg
Bernhard Rodenburg, eigenaar Explicare Medical Media

Jullie performance heeft de boel in gang gezet! Aan de bar veel gesproken over de werkplekken. Precies wat we voor ogen hadden 😁. Nogmaals dank en wellicht nog eens tot ziens!

teverden klant van HuureenActeur
Dr. Lia van Zuylen, internist-oncoloog

Bij HuureenActeur leveren ze prima (trainings)acteurs. We werken plezierig met ze samen, het overleg is laagdrempelig en de acteurs sluiten goed aan bij onze werkwijze (ervarend- en exemplarisch leren, geen advies maar feedback in de rol). Zo komen de oefeningen meestal goed uit de verf! Bel ze als je een goede tegenspeler zoekt en je wilt je programma uit de verf.

HuureenActeur_Folkert_Helmus
Folkert Helmus, directeur Expertisecentrum Pompeii

Vanuit Movisie trainen we professionals en vrijwilligers die met vluchtelingen werken over empowerment. We wilden dat de deelnemers leerden hoe ze dit in de praktijk kunnen toepassen.

We hebben nu alweer een aantal trainingen achter de rug met acteurs van HuureenActeur en de samenwerking verliep uitstekend. De inzet zorgde ervoor dat de deelnemers praktijksituaties realistisch konden oefenen, wat het leereffect vergrootte. De vele praktijkervaringen van de acteurs van HuureenActeur hebben hieraan zeker ook bijgedragen, dit kwam duidelijk naar voren in de oefeningen tijdens de training..

Zoek je een acteur, dan ben je aan het goede adres bij HuureenActeur.

HuureenActeur Jolanda Elferink
Jolanda Elferink, adviseur Inclusie & Diversiteit Movisie

We wilden niet weer een presentatie over innovatieve apparaatjes (wat we normaal doen). We zochten een alternatief en kwamen uit bij HuureenActeur. We vertelde wat we wilden, ze stelden nog wat vragen en ze kwamen met een acteur. 
 
We hebben die acteur gevraagd om een nieuwsgierige patiënt te spelen en bestuurders van zorginstellingen aan te zetten om te denken vanuit patiëntperspectief. 
 
Hij deed met pantoffels de deur open en zette de toon. Nadat er eerst wat ongemakkelijk werd gekucht, vroeg onze patiënt goed door wat deze bestuurders in de praktijk voor hem betekenden. De een kon daar beter antwoord op geven dan de ander. 
 
In plaats van een presentatie over innovatieve apparaatjes hadden we nu een ander gesprek en werd er gedacht vanuit de patiënt. Wat een mooi resultaat!

Annelijn Goedhart, adviseur & coördinator Innovatie SALTRO

Peter ter Braake: Wij organiseerden een congres met een speciaal thema. Het leek ons leuk dat thema extra tot uiting te laten komen via een acteur. En dus belde ik met HuureenActeur. In plaats van een gemakkelijke klus aan te nemen, kreeg ik allemaal moeilijke vragen over het doel en het nut van een acteur. Even lastig maar dat meedenken leidde tot een veel betere invulling van onze wens en daarmee was ons geld veel beter besteed. In plaats van een gimmick kregen we toegevoegde waarde voor het congres. Top!

Peter ter Braake teverden met acteur van Huureenacteur
Peter ter Braake, Microsoft Data Platform and Analytics trainer and consultant

De samenwerking is uitstekend bevallen. De mannen weten waar ze het over hebben, ze bereiden zich goed voor, dan zie je dat in de voorstelling terug.

Bert Knops, Manager Projecten at FrieslandCampina DOMO

We zochten een acteur voor de promotiefilm van onze Scan & Badge. Het leek ons niet sterk om daar eigen mensen voor in te zetten en dus hebben we contact opgenomen met HuureenActeur.
We kregen een voorstel voor de juiste acteur en er werd meegedacht over de spullen die nodig waren voor onze film. Fijn een actieve rol in dat proces!
Na een strak geplande draaidag hadden we ruim materiaal voor het maken van een dijk van een promofilm! Wij zijn blij met de inzet van HuureenActeur en trots op het eindresultaat!

HuureenActeur bedrijfsfilm
Bregje van der Horst, Account manager Aanmelder.nl

Voor de bedrijfsfilm van Tocano/Inkless stond de draaidag gepland op maandag. Op zondagavond was het script volledig rond en waren alle voorbereidingen getroffen. Eén scène vergde de inzet van een persoon die gefrustreerd bij een printer zou staan omdat de cartridges leeg waren. Vaak zie je dat zo’n taak in bedrijfsfilms ondervangen wordt door een medewerker van het bedrijf. Tot zondagavond dacht ik ook dat we het op die manier zouden oplossen, maar net op tijd besefte ik me dat dit er weleens ‘lame’ uit zou kunnen gaan zien. Acteren is namelijk een vak en als je investeert in een goede bedrijfsfilm, dan is het zonde om te besparen op het acteerwerk. Het was inmiddels al nacht toen ik halsoverkop verschillende freelancers en ook huureenacteur.nl benaderde.

Huureenacteur.nl kreeg het ondanks het korte tijdsbestek voor elkaar om op maandagochtend om 10.30 ’s ochtends een professionele en ervaren acteur klaar te hebben staan. De communicatie verliep per App en Telefoon waardoor er snel geschakeld kon worden. Goede service, goed netwerk, goede acteur! Aanrader dus!

Arnaud van der Veen

https://huureenacteur.nl/huureenacteur-zeer-innovatieve-film/
Arnaud van der Veen, Founder at Inkless

Voor een interne merkpresentatie van Eurojackpot bij Nederlandse Loterij, hebben wij de hulp ingeschakeld van HuureenActeur.

Ons doel was om de collega’s het gevoel te laten ervaren van miljonair zijn. De acteurs van HuureenActeur hadden daarom de opdracht om als butler en kamermeisjes alle collega’s bij binnenkomst in de centrale hal met egards te ontvangen en naar hun werkplek te begeleiden, en naar behoeven te bedienen. Alsof men een persoonlijke huisdienst had.

HuureenActeur is hier bijzonder goed in geslaagd. De medewerkers hebben genoten van die ervaring en iedereen had de hele dag een grote glimlach!

Raffaele Fiorini

 

Staatsloterij huurt acteurs van HuureenActeur
Raffaele Fiorini, Marketing & Campagne manager Eurojackpot & Lucky Day a.i.
FrieslandCampina
Staples
Windesheim Flevoland
IJsfontein
Aanmelder
De Nederlandse Loterij
De Seizoenen
Fiorire talentontwikkeling
HET GEVONDEN VOORWERP
Impact Kampen
ONS Accountants
TOCANO
De Rooyse Wissel
Ecom Video
Pompestichting
Alliantie Kind in Gezin
Neerlands diep
informatters
Sundio
Port of Rotterdam
Kernvraag
BurovanderVooren
Balansgroep
CITO
Jongkind trainingsbureau
Achmea Vastgoed
ERU smeerkaas
DWI Amsterdam
Sportbedrijf Almelo
Capabel Hogeschool
DLcom
LiftCentraal
Sysmex
Searchresult
Cowpunks Online Marketing, Websites, Concepten & SEO
Sano Rice
CustomerMatch | bevlogen klantonderzoekers
Maastricht University
Keukenhof
TerraNext – opleider van de groene sector
Vertov Digital Storytelling
Entertainment One
Florens BV
Act in Move trainingsbureau
Competenter – opleider voor (semi) overheid
Van Opstal & partners Mediation Coaching Training
Therra – Mediation en opleidingen
Nefkens  Peugeot
Radboud Universiteit
Hogeschool Utrecht
Gemeente Amsterdam Noord
MoodFactory
Tatarataa
RBT Kan
Sligro
Ardis
Marion van der Voort
Gemeente Assen
BMC
Federatie Opvang
FNV Bondgenoten
Gemeente Almelo
Gemeente Amsterdam Zuid
KAE Design
KroonOil
Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie
Nickelodeon
Rabobank
Speurders
TROS Radar
Unilever