Precies de acteur die je nodig hebt óf theater op maat

Tot de verbeelding sprekende praktijkvoorbeelden en video’s

Bij HuureenActeur vind je trainings- en assessmentacteurs, maar ook acteurs voor je beursstand of bedrijfsfilm. We denken op alle vlakken met je mee, óók bij het ontwikkelen van een creatief of educatief concept, of theater op maat voor je evenement of bijeenkomst.

… en ontdek hoe we hoogstwaarschijnlijk ook al in jouw sector onze sporen verdienden. Onze concepten en acteurs geven je vast ideeën over hoe je ons creatief én effectief kunt inzetten.

Trainingsacteurs & assessmentacteurs

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

Consultants oefenen hun pitch met onze trainingsacteurs
Consultants van een middelgroot kantoor wisten: “We kunnen wel met elkaar gaan oefenen, maar dat levert geen scherpte op. Dit moet met goede acteurs!”. Hier hadden wij van HuureenActeur wel ideeën voor. Met een goede programma-opbouw en twee trainingsacteurs stonden we de consultants kritisch bij. Bert van HuureenActeur vertelt erover.

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

40 acteurs per maand bij Assessmentbureau

Voor HR-advies bureau Lagerweij, met vier locaties in Nederland, regelen we maandelijks zo’n 40 keer een acteur. Het bureau verzorgt assessments, coaching, training en advies voor organisaties die investeren in hun menselijk kapitaal. Ze kunnen realtime zien wanneer welke acteur waar werkt. Overzichtelijk en die organisatie nemen we hen uit handen. Ook is zo een overzicht handig voor het factureren achteraf.

Trainingsacteurs voor Dienst Justitiële Inrichtingen

Trainingsacteurs voor opleidingen Dienst Justitiële Inrichtingen
Voor zowel gevangenissen als TBS-klinieken leveren we trainingsacteurs voor rollenspellen in interne opleidingen. Zo leren medewerkers op een zo realistisch mogelijke manier om te gaan met agressie en verschillende soorten onverwacht gedrag. Onze trainingsacteurs worden ingezet bij klinieken en gevangenissen door heel Nederland.

Beursacteurs (beurzen, evenementen, congressen)

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

Beursacteur zorgt voor reuring én meer standbezoekers
Liftcentraal staat regelmatig op vakbeurzen om haar doelgroepen op te zoeken. Vaak is het op hun stand drukker dan bij de buren. Komt vast door onze beursacteurs. Die vangen voorbijgangers humoristisch op en zorgen voor veel vrolijkheid, veel aanloop en veel gesprekken met potentiële klanten. Precies wat je wilt op een beurs.
Hieronder zie je de video ↓

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

Vier acteurs undercover bij de politie van Rotterdam
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Rotterdamse politie gingen vier van onze acteurs undercover. Ze mengden zich onopvallend onder de aanwezigen en spraken mensen aan over ‘het politiemoment van het jaar’, om dat onderdeel extra aandacht te geven. Een geslaagd staaltje acteren: het politiemoment werd met volle aandacht gekozen.

Acteur inhuren Nederland

Acteur nodig? Mail of bel ons!

Mail vrijblijvend naar info@huureenacteur.nl of bel 06 483 272 11 en we gaan voor je aan de slag. Je kunt ook het formuliertje invullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je aanvraag is uiteraard vrijblijvend. We nemen na ontvangst van je bericht uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Ook een acteur nodig? Bel 06 483 272 11 of stuur een mailtje. Het verplicht je tot niets!

Filmacteurs (bedrijfs- en promotiefilms, commercials, e-learnings)