“Zonder vroeger geen nu. Zonder nu: geen toekomst”.
Theater Amphion, Doetinchem.

Strategie en doelen tot leven brengen met HuureenActeur

De jaarbijeenkomst van een multinational opvrolijken, dat was de opdracht. En of wij, HuureenActeur, een theatrale act konden bedenken. Een stuk over ‘vroeger, nu en de toekomst’ met als mooiste uitdaging een gevoel van trots creëren bij alle medewerkers. Een opdracht naar ons hart.

Voorbereiding

Het ontwerpproces werd dan ook een mooie mengeling van denkwerk, bijzondere gesprekken en bezoeken op locatie. Zo zagen we grote hallen, prikborden met protocollen en hoorden we hoe medewerkers met passie over ‘hun fabriek’ praatten. Ook verkenden wij het Theater, Theater Amphion in Doetinchem,  waar alles plaats zou vinden. Want de ruimte is essentieel voor het slagen van een act: Waar komt het bezoek binnen? Wat is het doel van de dag? Welke sfeer hangt er?

Script maken

Hiermee gingen we aan de tekentafel. Hoe vertalen we vroeger, nu en de toekomst naar een theatraal script dat zowel grappig als inhoudelijk is? En bovenal een gevoel van trots oproept?

In ieder geval wisten we, de inloop van de zaal laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Dát is waar het begint. Tijdens de inloop zouden er frisse tonen van uptempo en jazzy muziek klinken met hier en daar reclame- uitingen uit het verleden. Hierdoor zou het bezoek al bij binnenkomst een gevoel krijgen bij het thema. Daarnaast gebruikten we de verzamelde anekdotes van medewerkers en vergrootten deze uit tot korte humoristische monologen en dialogen.

Het resultaat: Een pakkende verbinding van publiek met vroeger met nu, gecombineerd met een gevoel van trots.

Zo beamen ook onze opdrachtgevers:

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!