We kregen een aanvraag voor een duivel.

Die zou rondlopen op grote trainingsbijeenkomst voor SQL Server professionals. Daar worden er wekelijks over de hele wereld meerdere van gehouden.

Dit congres had bij toeval het nummer 666 meegekregen. Dus wat zou er nou leuker zijn dan een acteur in een traditioneel duivelpak met rode hoorntjes te laten rondlopen.

 

Wij dachten dat het wel leuker kon. Niet alleen het beeld communiceren met een soort mascotte, maar de mensen ook aan het denken zetten en in beweging krijgen.

We vroegen: ‘wat is de duivel in jullie branche?’

acteur Iwan op beurs undercover interactief

In goed overleg kwamen we met een uiterst vriendelijke man.

Een man in wit pak (en zilveren schoenen!) met een iets te mooie glimlach die mensen verleidt om persoonlijke informatie te geven. Inclusief ogen met rode lenzen. De Big Data Duivel in levende lijve.

De uitvoering verliep zeer succesvol. Mensen hadden pas door dat ze de duivel al hun gegevens hadden gegeven toen die alles aan iedereen bekend maakte tijdens de lunch. Een waarschuwing met een knipoog die aansloot bij het thema.

De vragen die we soms stellen zetten aan het denken. Of, hoe de opdrachtgever het beschreef:

‘Even lastig maar dat meedenken leidde tot een veel betere invulling van onze wens en daarmee was ons geld veel beter besteed. In plaats van een gimmick kregen we toegevoegde waarde voor het congres’.

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!