De juiste acteur

acteur-helpt-creatief-buro-als-super-hero-bij-opdracht

Het bureau had een goed plan bedacht. Over communiceren, over sales. Maar het zou zo te statisch worden. Te veel op papier, dat plan. Dus bedachten ze dat er een persoon moest zijn. Als voorbeeld. Om het te laten leven.

Dus zochten ze een acteur die natuurlijk en overtuigend speelt. En een acteur die kan luisteren, vaste tekst hanteert maar ook zo flexibel is dat ie kan improviseren. Eentje die weet wat aansluit bij de klant en met het grootste effect.

Ze vonden het bij HuureenActeur.

 

Creatief bureau heeft vraag

We werden benaderd door het creatieve bureau ‘het gevonden voorwerp’ die voor een motiverende sessie mehuureenacteur-acteuy-helpt-creatief-buro-als-super-hero-bij-opdrachtt callcentre-medewerkers een acteur zochten. Een ‘superheld’ die onderdeel is van het grote plan: het enthousiasmeren voor de nieuwe interne campagne met focus op sales.

HuureenActeur maakte de perfecte match met de juiste acteur. Een superheld die iedereen het gevoel gaf zelf ook een superheld te kunnen worden en zowel op bij de groep medewerkers als de leidinggevende eengrote glimlach achterliet.

creatief-buro-geholpen-door-acteur-als-super-hero-bij-opdracht

 

We hebben ook native-Engels sprekende acteurs. Zie hier.