Originele PR – actie

Als je iets op het gebied van PR wilt doen, dan moet je origineel uit de hoek komen. Anders wordt er HuureenActeur undercover acteursniet over geschreven.

Je wil immers tweets en likes op alle mogelijke social media. Daarom moest deze actie spectaculair zijn, met veel doorvertel-waarde. Daarom werden wij gevraagd voor de lancering van een nieuwe game van een grote bank.

Persmensen gelicht

Het idee was ‘geheim agenten’. Men in Black-achtige types lichtten koelbloedig de genodigde journalisten van hun stoel. Van deze journalisten werd verwacht dat ze op een geheime locatie een computerspel zouden spelen, om er vervolgens een review over te kunnen schrijven. Als ze door onze actie al lekker onder de indruk zouden zijn, dan kon die game natuurlijk niet meer stuk. Zo geschiedde…

HuureenActeur undercover acteursZe werden – zonder geweld maar mét overtuiging – meegenomen naar een busje. Daar konden ze een stukje van de game spelen. Dankzij de uitgestreken tronie van onze geheim agent zaten ze helemaal in de sfeer.

Serieus geslaagd

En dat gezicht moest hij wel even in de plooi houden; vanaf het tikje op de schouder tot het moment dat de (wat lacherige) journalist achter de game console zat, moest het menens lijken. Dat is in ieder geval goed gelukt: klant blij, deelnemers enthousiast – wij trots.

 

 

 

HuureenActeur undercover acteurs -instagram

 

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!