Op zoek naar een goede filmacteur?

Je produceert een film of ontwikkelt een e-learningmodule. Je hebt een specifieke acteur nodig. Hoe kom je aan een goede?
Wij hebben ze. De beste acteurs voor bedrijfsfilms.

Welke filmacteur is geschikt voor jou ?

Het is een apart vak. En een vak apart. Camera-acteren. Met autocue of zonder. Met werkkleren of ‘casual corporate’ gekleed. In studio of op locatie opgenomen. In het Nederlands of in een andere taal. Wij hebben veel filmacteurs in ons bestand. Voor instructiefilms, e-learning en zakelijke films.

Wij helpen je met het vinden van de juiste acteur.

We zochten 2 native speaking Amerikaanse acteurs voor een korte film. Een man en een vrouw in een strak zakelijke setting. HuureenActeur stelde Denise en Jeremiah voor. Beter kon niet. Zij tilden de productie tot ongekend niveau. Fijne samenwerking en een top eindresultaat!

[kijk hier naar de film en lees meer informatie.]
Bernard Rodenburg huurt acteursBernhard Rodenburg, Directeur Explicare Medical Media

In deze film is te zien welke verschillende soorten camera-acteurs we hebben.

En steeds vaker acteurs voor e-learning.

Geregeld worden we benaderd door mensen die acteurs zoeken voor hun e-learning module.

Want e-learning is hot. Het wordt steeds meer ingezet. En dat is logisch. Het is herbruikbaar, makkelijk te delen en vaak thuis te doen. Of op een plek waar het de cursist uitkomt.

En van tevoren bekeken, zorgt e-learning ervoor dat cursisten met dezelfde informatie aan de ‘echte cursus’ beginnen. Bij de  ‘ouderwetse klassikale aanpak’.

Ook kun je methodieken en theorieën verduidelijken met filmpjes of animaties. En natuurlijk toetsen. We snappen het wel. Het levert tijd op en is relatief goedkoop. Maar de acteurs? Hoe kom je eraan?

Je raadt het vast wel.

We hebben ze. In allerlei vormen en maten.

We hebben voor meerdere online e-learning trajecten acteurs geleverd. Hogescholen, huisartsen en opticiens gingen je voor. En supermarkten. 

Ook voor de e-learning voor MBO-studenten in de landbouw.

Zie de film hieronder.  ↓

Welke soorten organisaties huren onze filmacteurs in?

We verzorgen acteurs voor e-learning trajecten en films voor:

  1. De zorg
  2. Het bedrijfsleven
  3. Hogescholen en universiteiten
  4. De rijksoverheid

Kortom: we werken in bijna iedere branche.

We zochten een acteur voor de promotiefilm van onze Scan & Badge. Het leek ons niet sterk om daar eigen mensen voor in te zetten en dus hebben we contact opgenomen met HuureenActeur. We kregen een voorstel voor de juiste acteur en er werd meegedacht over de spullen die nodig waren voor onze film. Fijn een actieve rol in dat proces! Na een strak geplande draaidag hadden we ruim materiaal voor het maken van een dijk van een promofilm! Wij zijn blij met de inzet van HuureenActeur en trots op het eindresultaat!

[zie ↓hieronder↓ het eindresultaat]
Bregje van der Horst huurt acteursBregje van der Horst, Account manager Aanmelder.nl

Enkele praktijkvoorbeelden…

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

40 acteurs per maand bij Assessmentbureau

Voor HR-advies bureau Lagerweij, met vier locaties in Nederland, regelen we maandelijks zo’n 40 keer een acteur. Het bureau verzorgt assessments, coaching, training en advies voor organisaties die investeren in hun menselijk kapitaal. Ze kunnen realtime zien wanneer welke acteur waar werkt. Overzichtelijk en die organisatie nemen we hen uit handen. Ook is zo een overzicht handig voor het factureren achteraf.

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

Acteurs voor de DJI; gevangenissen en TBS-klinieken.

Voor Pompeii, opleidingsinstituut van de ProPersona verzorgen wij de acteurs. Maandelijks minimaal 10 acteurs. Wij selecteren wij voor iedere locatie een goed voorbereide acteur, met de juiste uitstraling en kleding. We doen dat ook voor andere organisaties in de forensische wereld.

Voor meer praktijkvoorbeelden én video’s: klik hier

Mail ons vrijblijvend

Het verplicht je tot niets en je krijgt snel een reactie.

Trainingsacteur inhuren

Camera-acteur nodig? Mail of bel!

Mail vrijblijvend naar info@huureenacteur.nl of bel 06 483 272 11 en we gaan voor je aan de slag. Je kunt ook het formuliertje invullen.

Je aanvraag is uiteraard vrijblijvend. We nemen na ontvangst van je bericht uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.