Zo werd undercover acteur Chris als  ‘Hendrik Gras’ ervaren:

‘De ontknoping was verrassend. Opvallend was nog dat de adviseurs niets in de gaten hadden, ondanks dat zij eerder oog-in-oog hebben gestaan met een acteur van HuureenActeur’.

Frievar vroeg ons opnieuw, nadat we al eerder voor hen deze theaterinterventie op maat hadden geleverd: ‘Daar sta je dan in je onderbroek’, voor een tweede verborgen theateract.

Boer Gras acteur undercover huureenacteur staat bij bijeenkomst onopvallend

Undercover acteur Hendrik

Een avond in Apeldoorn. De bijeenkomst van de studieclub van Frievar.

Frievar staat voor Friesland – Varkens. (Fries – Varken). Voor boeren.

Zo’n 50 mensen waren deze avond aanwezig. Frievar is een varkensconcept waarbij de deelnemers nauw met elkaar samenwerken om met gezonde voeding een beter leven voor de varkens te creëren. Zo krijg je ook beter en lekkerder varkenvlees. De organisatie van Frievar had ons gevraagd of we een bijdrage wilden leveren om het ‘samen zijn we Frievar-gevoel’ kracht bij te zetten.

Na goed brainstormen kwamen we in overleg uit op de ‘undercover acteur’ die als nieuwe deelnemende boer tijdens de bijeenkomst een (lach)spiegel kon zijn voor de andere aanwezigen.

Boer Gras acteur undercover huureenacteur

Hendrik Gras werd gespeeld door onze undercover acteur Chris. Hij mengde zich de avond steeds meer in het gesprek. Uiteindelijk nam hij het woord, ging zelfs voor de groep staan en stelde dat het wel beter kon allemaal. Hij had zelfs een stick bij zich met een ‘beter’ plan en het nieuwe logo.

Boer Gras acteur undercover huureenacteur

undercover acteur verborgen theater

Het nieuwe logo

Het logo voor Ne-var.

De deelnemers vonden dit raar, gek, en ook leuk. Er ontstond reuring. 

Uiteindelijk kwam de aap uit de mouw. Boer Hendrik Gras was acteur. Door deze act was er meer dan anders inhoudelijke interactie. Wij maken ons nu wel zorgen of bij een volgende bijeenkomst niet elke onbekende gast voor een acteur zal worden aangezien.

Zoals organisator Ilse Vessies-Meij het beschreef: 

 

Ilse-Vessies-MeijHendrik Gras is de geheime gast met een doortrapt plan.
”Het was hard werken voor Hendrik, want waar pak je je moment. Hendrik voelde zijn momenten goed aan en ontpopte zich in de loop van de bijeenkomst van ‘aparte kwast’ tot ‘irritante gast’, waarvan een van de aanwezigen zelfs hoopte dat hendrik geen deelnemer zou worden. Missie geslaagd…

Was het Hendrik die onze boeren liet merken dat je ‘gewoon’ van je kunt laten horen op de Studieclub?

Het was duidelijk Hendrik die bij onze adviseurs hun ‘Frievar-ambassadeurschap’ naar boven haalde.

Het was een mooie bijeenkomst, en meer dan anders was er inhoudelijke interactie. De aanwezigheid van Hendrik Gras heeft hier zeker aan bijgedragen.

Van boer transformeerde Chris in korte tijd naar trainer, wat zoals afgesproken de brug was naar het woordje van Paulien Hogenkamp. [Agrarisch Coach, mediator & Disc-trainer].

De ontknoping was verrassend. Opvallend was nog dat de adviseurs niets in de gaten hadden, ondanks dat zij eerder oog-in-oog hebben gestaan met een acteur van HuureenActeur. Een paar boeren die ik na afloop sprak, vonden Hendrik wel erg bespraakt…

Met HuureenActeur hebben we een plezierige samenwerking gehad!”

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!