Op zoek naar een goede trainingsacteur?

Een trainingsacteur van HuureenActeur biedt je het perfecte ‘levende lesmateriaal’ voor je training. Wij zorgen ervoor dat de acteur goed ingelicht en voorbereid is: hij weet precies waar de training over gaat en na het rollenspel geeft hij de juiste feedback.

Welke trainingsacteur is geschikt voor jouw training?

… en hoe weet je of er de juiste feedback wordt gegeven? Die vragen horen we vaker. Het moge duidelijk zijn: niet iedere trainingsacteur is geschikt voor elke training. Voor iedere rol is een ander soort acteur nodig.

Wij helpen je met het vinden van de juiste acteur bij je training.

We vinden het belangrijk dat er telefonisch contact is geweest tussen de trainer en de acteur. Zodat ze samen op één lijn zitten. Dat bespaart tijd en maakt het leerrendement het grootst.

Bij HuureenActeur leveren ze prima (trainings)acteurs. We werken plezierig met ze samen, het overleg is laagdrempelig en de acteurs sluiten goed aan bij onze werkwijze (ervarend- en exemplarisch leren, geen advies maar feedback in de rol). Zo komen de oefeningen meestal goed uit de verf! Bel ze als je een goede tegenspeler zoekt.

Folkert Helmus, directeur Expertisecentrum Pompeii

Welke soorten organisaties huren onze trainingsacteurs in?

We verzorgen trainingsacteurs voor trajecten binnen:

  1. De zorg
  2. Het bedrijfsleven
  3. Hogescholen en universiteiten
  4. De rijksoverheid

In feite komt het neer op alle organisaties waar gedrag en communicatie een wezenlijk onderdeel zijn. Kortom: we werken in bijna iedere branche. Waar we nog niet zijn ingezet is in de wereld van de ruimtevaart en de spelersgroep van FC Zwolle.

Enkele praktijkvoorbeelden…