Op zoek naar een goede trainingsacteur?

Een trainingsacteur van HuureenActeur biedt je het perfecte ‘levende lesmateriaal’ voor je training. Wij zorgen ervoor dat de acteur goed ingelicht en voorbereid is: hij weet precies waar de training over gaat en na het rollenspel geeft hij de juiste feedback.

Welke trainingsacteur is geschikt voor jouw training?

… en hoe weet je of er de juiste feedback wordt gegeven? Die vragen horen we vaker. Het moge duidelijk zijn: niet iedere trainingsacteur is geschikt voor elke training. Voor iedere rol is een ander soort acteur nodig.

Wij helpen je met het vinden van de juiste acteur bij je training.

We vinden het belangrijk dat er telefonisch contact is geweest tussen de trainer en de acteur. Zodat ze samen op één lijn zitten. Dat bespaart tijd en maakt het leerrendement het grootst.

Bij HuureenActeur leveren ze prima (trainings)acteurs. We werken plezierig met ze samen, het overleg is laagdrempelig en de acteurs sluiten goed aan bij onze werkwijze (ervarend- en exemplarisch leren, geen advies maar feedback in de rol). Zo komen de oefeningen meestal goed uit de verf! Bel ze als je een goede tegenspeler zoekt.

Folkert Helmus, directeur Expertisecentrum Pompeii

Welke soorten organisaties huren onze trainingsacteurs in?

We verzorgen trainingsacteurs voor trajecten binnen:

  1. De zorg
  2. Het bedrijfsleven
  3. Hogescholen en universiteiten
  4. De rijksoverheid

In feite komt het neer op alle organisaties waar gedrag en communicatie een wezenlijk onderdeel zijn. Kortom: we werken in bijna iedere branche. Waar we nog niet zijn ingezet is in de wereld van de ruimtevaart en de spelersgroep van FC Zwolle.

Enkele praktijkvoorbeelden…

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

40 acteurs per maand bij Assessmentbureau

Voor HR-advies bureau Lagerweij, met vier locaties in Nederland, regelen we maandelijks zo’n 40 keer een acteur. Het bureau verzorgt assessments, coaching, training en advies voor organisaties die investeren in hun menselijk kapitaal. Ze kunnen realtime zien wanneer welke acteur waar werkt. Overzichtelijk en die organisatie nemen we hen uit handen. Ook is zo een overzicht handig voor het factureren achteraf.

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

Acteurs voor de DJI; gevangenissen en TBS-klinieken.

Voor Pompeii, opleidingsinstituut van de ProPersona verzorgen wij de acteurs. Maandelijks minimaal 10 acteurs. Wij selecteren wij voor iedere locatie een goed voorbereide acteur, met de juiste uitstraling en kleding. We doen dat ook voor andere organisaties in de forensische wereld.

Voor meer praktijkvoorbeelden én video’s: klik hier

Mail ons vrijblijvend

Het verplicht je tot niets en je krijgt snel een reactie.

Waarom zou je een trainingsacteur inzetten?

Het is net als met fietsen: je leert niet te fietsen door over fietsen te praten. Je moet het fietsen doen. Ervaren. Zo is het ook met gedrag. Het rollenspel biedt een ervaring en een al dan niet bewuste gewaarwording. De theorie wordt praktijk. ‘Al doende leert men’.

Het zelf aan den lijve ondervinden

Stel nou dat je een training organiseert omdat de medewerkers in de toekomst op een andere manier moeten gaan samenwerken. Dat vertel je, powerpointje erbij, zodat de medewerkers het kunnen zien. Klaar.

Maar in levende lijve laten ervaren hoe nieuw gedrag ingezet kan worden beklijft beter. Een trainingsacteur is daarvoor waardevol. Op een veilige manier nieuw gedrag oefenen levert resultaat.

Bevlogen en betrokken trainingsacteurs

Niet onbelangrijk… de trainingsacteurs van HuureenActeur zijn enthousiaste professionals, die zich inleven in het verhaal dat jij wilt vertellen en de leerdoelen die je wilt realiseren. Veel trainers hebben een trainingsacteur gezocht, en bij ons gevonden.

In onderstaande video vertellen een paar van onze acteurs er zelf over:

Trainingen die beklijven

Ook een salespitch of emotioneel cliëntgesprek leer je pas echt als je oefent. Voor werkelijke verandering op de werkvloer levert een trainingsacteur een waardevolle les en direct rendement.

En als je wilt denken we met je mee, ontwikkelen we samen met jou een deel van het programma.

Mail ons vrijblijvend

Het verplicht je tot niets en je krijgt snel een reactie.

Vanuit Movisie trainen we professionals en vrijwilligers die met vluchtelingen werken over empowerment. We wilden dat de deelnemers leerden hoe ze dit in de praktijk kunnen toepassen. De samenwerking met de acteurs van HuureenActeur verliep uitstekend. Praktijksituaties konden wij realistisch oefenen, wat het leereffect vergrootte. Praktijkervaringen van de acteurs hebben hieraan zeker ook bijgedragen, dit kwam duidelijk naar voren tijdens de training.

Jolanda Elferink, adviseur Inclusie & Diversiteit Movisie
Trainingsacteur inhuren

Trainingsacteur nodig? Mail of bel!

Mail vrijblijvend naar info@huureenacteur.nl of bel 06 483 272 11 en we gaan voor je aan de slag. Je kunt ook het formuliertje invullen.

Je aanvraag is uiteraard vrijblijvend. We nemen na ontvangst van je bericht uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Trainingsacteur nodig? Mail of bel!

Mail vrijblijvend naar info@huureenacteur.nl of bel 06 483 272 11 en we gaan voor je aan de slag. Je kunt ook het formuliertje invullen.