Heb jij een assessmentacteur nodig?

Of het nou gaat om een selectie- of ontwikkelassessment, een acteur is het middel waarmee de kandidaat kan laten zien wat hij of zij in huis heeft. We selecteren acteurs waarvan wij weten: die hebben de juiste kennis van de zakelijke markt en spelervaring.

Acteurs met het juiste taalgebruik. Die de sfeer goed aanvoelen. En die nauwkeurige spelkeuzes hebben, scherp kunnen analyseren en achteraf inzichtelijke feedback kunnen geven.

Assessmentacteurs

Onze acteurs leveren gedrag op verschillende niveaus: inhoudelijk, procedureel en relationeel. Zo wordt blootgelegd of de kandidaat beschikt over de gevraagde competenties voor zijn huidige of toekomstige rol.

Wil je weten of de kandidate de juiste is? Heeft zij of hij de juiste kerncompetenties? Is hij of zij stressbestendig? Kan hij of zij overtuigen? Is zij of hij flexibel in gedrag? Of initiatiefrijk of besluitvaardig?

We denken indien nodig graag met je mee over de juiste casus bij het assessment.

We zochten een acteursbureau dat flexibel wilde inspelen op onze organisatie. HuureenActeur kon dat. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de acteurs en de afstemming is aangenaam. Daarnaast zijn ze een tikkeltje eigenzinnig. Daar hou ik wel van.
paul_hoogstraaten_HuureenActeurPaul Hoogstraaten, Lagerweij - HR-activatiebureau voor assessments, coaching, train