HuureenActeur-Flex-coach voor medisch centrum


HuureenActeur kreeg een aanvraag van een medisch centrum dat van twee locaties naar één locatie ging. Dat betekent ook dat ze van eigen bureau’s en eigen kamers moeten overgaan op flex-werken en een clean desk policy.
Op hun jaarlijkse tweedaagse ‘heidag’ wilde de organisatie dit onderwerp ook op een ludieke manier aan bod laten komen.

Steeds gekker

​Na goed doorvragen naar het effect wat ze wilde bereiken met onze bijdrage kwamen we uit op een ‘workshop flexibel werken’ die langzamerhand zou ontsporen.
Het begon met het bespreken van een serieuze test. Een test over de soorten conflictstijlen die je als individu kan tegenkomen. Het mondde uit in een soort bingo waar de deelnemers konden bieden op welke hotelkamer ze zouden krijgen voor de overnachting.

Rumoer

​Weken eerder was er al ophef ontstaan over de test. Toch vulde iedereen het in. Naar aanleiding van de test had de flex-coach enkele aanbevelingen.  Leek ‘coach Hans’ eerst nog met serieuze adviezen te komen, zijn voorstellen werden steeds onwerkelijker: ‘kunnen jullie niet werkplekken aan elkaar verkopen?’.

huureenacteur flexcoach undercover-acteur bijeenkomst inhuren

Flex-coach-acteur

Onze flex-coach, 2e Hans Hooks, voelde bovendien feilloos aan welk sterrenbeeld iedere deelnemer had. Toen bleek dat er bijna elke dag genoeg plekken waren, werd de leidinggevende (die wel een eigen kamer behield) gevraagd of het eigenlijk echt wel nodig was dit in te voeren.
Sommigen hadden pas door dat Hans Hooks een Hoax was bij de laatste slide waar het logo van HuureenActeur.nl verscheen.

Achteraf de reactie van de opdrachtgever:

Je performance heeft de boel in gang gezet! Aan de bar veel gesproken over de werkplekken.  Precies wat we voor ogen hadden. Nogmaals dank en wellicht nog eens tot ziens!

We doen vaker (undercover)-opdrachten voor bedrijfs-bijeenkomsten. Zie bijvoorbeeld hier.

 

 

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!