Wat Huureenacteur.nl doet

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en andere organisaties of particulieren en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken vanuit Nijmegen [Jochanan] en Amsterdam [Bert].

We leveren twee diensten:

  1. theatrale acts – maatwerk toegespitst op thema en effect
  2. Acteurs voor training, bijeenkomsten of film.

Hoe we werken

Bij beide diensten zorgen we voor de juiste match. We stellen gerichte vragen tot we een goed beeld hebben van je wens. Zo helpen we je bij het op maat maken van de theatrale act. Ons streven is om je een onbetaalbare ervaring te bezorgen.

We werken louter met gedreven en professionele acteurs. Acteurs die ook inhoudelijk goed ingevoerd zijn. Die goed weten wat het onderliggende doel van een act is en die zich vervolgens betrokken inzetten voor de opdrachtgever.

Waar we van houden.

We houden van snel schakelen. Via whatsapp, via mail en natuurlijk telefoon. We zijn trots op onze schakel-snelheid.

Probeer de app maar eens, je mag alles vragen…

Acteur aanvragen

Sinds wanneer

HuureenActeur is gestart in 2006. Een oorsprong in Enschede, opgericht door Mirjam Brugman. Overgenomen in 2015 door Jochanan Westra. We helpen grote bedrijven, het MKB, particulieren, zorginstellingen, en congresorganisaties aan acteurs. Door ons brede netwerk vinden we steevast de juiste acteur bij de juiste act.

Stel hier je vraag of vraag direct een acteur aan.

Wie zijn we

Bij HuureenActeur staan Jochanan Westra en Bert Wagenaar van Kreveld aan het roer. Jochanan als de spil van HuureenActeur, Bert als de spin achter de spil. Beide ervaren acteurs. Met een enorm groot netwerk.

Jochanan en Bert van HuureenActeur

Tevreden acteurs aan het woord