Twee acteurs bij aftrap Gemeente Amsterdam

acteur-inhuren-gemeente-amsterdam regiemodelIn de prachtige StayOkay in Amsterdam Oost organiseert Gemeente Amsterdam (Afdeling Werk en Inkomen) een aftrap voor de nieuwe werkwijze van de 130 ‘Jongerenpunt’-medewerkers.  (Het Jongerenpunt is voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar zonder baan of opleiding).

De twee acteurs van Huur een Acteur zijn ingehuurd om een bijdrage te leveren waardoor én een goede aftrap/icebreaker wordt gehouden, én er inhoudelijke met het regiemodel gewerkt kan worden.

 

Vanuit het niets komen ze op.

Bij het plenaire begin verschijnt opeens een jongere die verhaal komt halen. En bij de uitleg van de nieuwe werkwijze blijkt iemand uit hun midden ter plekke een intake met die jongere te willen voeren.

 

Workshops en regiemodel

Het blijken beiden acteurs die later vier keer in een workshop het gesprek dunnetjes overdoen op aanwijzing en input van de deelnemers. Volgens het interactieve regiemodel.

Publiek heeft geluisterd en gediscussieerd, en lag af en toe krom van het lachen.Je speelde zo goed, je zou zó bij ons in dienst mogen!

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!