Al met al een belangrijke vraag. De kosten. Ons eerste antwoord; een acteur is onbetaalbaar. Het is net als met bloemen: je gaat naar de bloemenstal voor een mooi bosje, en je betaalt. Dan geef je de bloemen aan een lief iemand, en de bloemen blijken zoveel meer waard dan de prijs van het bosje…

Dan praktisch; je betaalt voor een acteur afhankelijk van de tijdsinvestering.
Ook als je graag wilt dat we het concept ontwikkelen heeft dat logischerwijs invloed. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. De vragen die wij vermoedelijk stellen;

Wat moet de acteur doen? Welk effect hoop je te bereiken? In wat voor context is de opdracht? Is het een vraag van een stichting voor 8 mensen op een intieme training of voor 950 mensen in de Jaarbeurs?

Zonder enige verplichting kan je een prijsopgave opvragen. We antwoorden binnen 24u je mail en onze prijzen zijn gunstig, Dit omdat we een klein bureau zijn zonder veel overhead. Dus mail gerust of bel 06 483 272 11. We denken graag mee en streven er naar je een onbetaalbare ervaring te bezorgen.

Dat is eenvoudig. Neem contact met ons op via 06 483 272 11. Vervolgens maken we – geheel vrijblijvend – een offerte. Nadat je akkoord bent met de offerte, sturen we je een bevestiging met alle afspraken op een rij.

Ben je akkoord met de bevestiging? Dan is het rond. Wij dragen er vervolgens zorg voor dat de acteurs weten welke afspraken gemaakt zijn.

Geen probleem. Het bestand van Huur een Acteur is groot.