Al met al een belangrijke vraag. De kosten. Ons eerste antwoord; een acteur is onbetaalbaar. Het is net als met bloemen: je gaat naar de bloemenstal voor een mooi bosje, en je betaalt. Dan geef je de bloemen aan een lief iemand, en de bloemen blijken zoveel meer waard dan de prijs van het bosje…

Dan praktisch; je betaalt voor een acteur afhankelijk van de tijdsinvestering.
Ook als je graag wilt dat we het concept ontwikkelen heeft dat logischerwijs invloed. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. De vragen die wij vermoedelijk stellen;

Wat moet de acteur doen? Welk effect hoop je te bereiken? In wat voor context is de opdracht? Is het een vraag van een stichting voor 8 mensen op een intieme training of voor 950 mensen in de Jaarbeurs?

Zonder enige verplichting kan je een prijsopgave opvragen. We antwoorden binnen 24u je mail en onze prijzen zijn gunstig, Dit omdat we een klein bureau zijn zonder veel overhead. Dus mail gerust of bel 06 483 272 11. We denken graag mee en streven er naar je een onbetaalbare ervaring te bezorgen.

Dat is eenvoudig. Neem contact met ons op via 06 483 272 11. Vervolgens maken we – geheel vrijblijvend – een offerte. Nadat je akkoord bent met de offerte, sturen we je een bevestiging met alle afspraken op een rij.

Ben je akkoord met de bevestiging? Dan is het rond. Wij dragen er vervolgens zorg voor dat de acteurs weten welke afspraken gemaakt zijn.

Geen probleem. Het bestand van Huur een Acteur is groot.

Huur een Acteur staat voor kwaliteit. We stellen de juiste vragen om de juiste toon te vinden van de act en of de acteur. Ook het concept-denken vooraf zit gedegen in elkaar, zonder ‘makkelijke kunstjes’ of cliché sferen.

Daarnaast werken we louter met gedreven, professionele acteurs. Onze acteurs zijn betrokken bij de opdrachtgever, horen van ons graag het onderliggende doel van een opdracht en verdiepen zich in de betreffende doelgroep zodat ze goed werk kunnen leveren

We verzorgen geen flauwe typetjes, braderieclowns of leedvermaak. We verzorgen wel realistische, intelligente acteurs. Creatieve geesten die goed kunnen spelen.

Omdat we een breed netwerk hebben van acteurs en cabaretiers vinden we steevast de juiste persoon bij de juiste act.

Nee. Acteurs inhuren voor ‘practical jokes’, voor situaties waarbij derden negatief worden bejegend of waarbij de acteur in een onveilige situatie belandt, behoren niet tot de mogelijkheden.

Ja, natuurlijk. Zelfs voor 3 minuten. Of 2 uur. Het kan allemaal.

Binnen een week na de opdracht ontvang je een factuur. In de opdrachtbevestiging staan alle afspraken, ook met betrekking tot de betaling. Voor acteurs betaalt u het voordelige 6% BTW-tarief.

In 2006 is Huur een Acteur.nl opgericht door Mirjam Brugman. Zij wilde vooral het trainings-acteren meer vraaggericht maken, zodat het directer zou aansluiten bij de leerdoelen van de klant.

Later kwamen daar andersoortige opdrachten en acteurs bij. Door gebrek aan tijd vanwege een andere carrière is in 2014 de site overgenomen door Jochanan Westra, de initiator van de doorstart van het bedrijf. Jochanan is een ervaren acteur, kleinkunstenaar, presentator en regelneef.

Lees meer over ons

Huur een acteur

Acteur aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.