Blog

Van alles te vertellen…

In onze blogs houden we je op de hoogte over nieuwtjes, ontwikkelingen en vooral: heel veel mooie projecten die we voor opdrachtgevers realiseerden.

Acteren via het scherm. De mogelijkheden.

We doen het steeds vaker: assessments of trainingen met behulp van schermen.We hebben ook Online inzetbare acteurs.We werken met de meest bekende tools voor videobellen en online meetings.Zoals google hangouts, whereby, teams, en skype en zoom.  Je kunt ons hier natuurlijk even ‘ouderwets’ over bellen. Mocht je nog vragen hebben.

COOP krijgt grotere klanttevredenheid door HuureenActeur

Het doel was het klantcontact en het contact onder medewerkers in beeld te brengen. Voor de e-learning. En de gewenste en ongewenste manieren van werken te tonen. Het script en de scènes stonden al vast, alleen nog passende acteurs vinden. Die konden wij leveren.

Als er haast is – snel acteurs geregeld.

Gewoon snel schakelen. Via de mail of via whatsapp. Lukt het ons niet om de juiste acteur te regelen, dan lukt het niemand....

Ook TV Commercial acteur via HuureenActeur – voor Woonboulevard

Behalve acts op maat levert HuureenActeur ook acteurs voor bedrijfsfilms of TV Commercials. Commercial acteurs. Op verzoek van Ondernemersvereniging Woonplein Palazzo Lelystad zochten wij een aantrekkelijke videofilm acteur. Deze konden we op korte termijn leveren. De acteur zou samen met zijn vrouwelijke collega een stel vormen dat hun huis mooi wilde inrichten.

Acteurs voor e-learning – Acteren in de supermarkt – kassamedewerkers

Acteurs voor de e-learning in de supermarkt.Cameraman, fotograaf, productie en crew. Een hele set gewoon in de supermarkt zelf.De kassa-medewerkers leren van alles over afromen, veiligheid, klantvriendelijkheid, koopzegelboekjes, en de valsgeld-detector.

Bedrijfstheater – theater op maat- we doen het graag

Soms heb je als management een belangrijke boodschap voor je medewerkers. Je droomt bijvoorbeeld van een bepaalde bedrijfscultuur en je wilt je medewerkers daar dolgraag in meenemen. Dan kun je kiezen voor een mooi verhaal met een flitsende audiovisuele presentatie. Je kunt ook ons inschakelen. Wij maken namelijk (bedrijfs)theater op maat.

Onze blogs gaan vaak over opdrachten voor onze klanten. Nieuwsgierig naar een specifiek soort opdrachten? Kies dan hieronder een categorie.

Categorieën

Acteur nodig? Wij helpen je.

Mail vrijblijvend info@huureenacteur.nl of bel 06 483 272 11 en we gaan voor je aan de slag. Je kunt ook het formuliertje invullen.
Mail je vrijblijvende aanvraag:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je aanvraag is uiteraard vrijblijvend. We nemen na ontvangst van je bericht uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.