HuureenActeur bij Start van ‘het Jaar van de Ruimte’.

HuureenActeur was bij de start van ‘het Jaar van de Ruimte’. Als brandweerman en burgemeester liepen ze rond tijdens de startbijeenkomst. De opdracht luidde:

‘loop door de zaal als bezoeker en spreek mensen aan. Niet nadrukkelijk als acteurs, dus geen clowneske toestanden’.

inhuren-acteur-congres-beurs-acteursDit om het begrijp ‘externe veiligheid’ meer op de kaart te zetten. En mocht er een klik zijn, dan overhandigen we een usb stickie met meer informatie. Maar altijd zonder opdringerig te zijn.

Het waren korte mooie gesprekken met veel verschillende mensen. Met veel waarachtige een op een gesprekken, en soms met een groepje. Dit alles tijdens de inloop en achteraf met de borrel. De opdrachtgever, is tevreden.

Weer een andere vorm van hoe een acteur kan worden ingezet.

Niet als type, maar als mens; een ‘mens met een missie’.

We luisteren naar je vraag en willen echt weten wat het doel is van de inzet van onze acteurs. Wil je een acteur met een duidelijke boodschap, of juist een acteur die voor ontspanning zorgt? Als je wilt helpen we zoeken naar de juiste vorm. We denken graag mee.

Het Jaar van de Ruimte trouwens, is een landelijk initiatief waarbij bijna iedereen die iets doet binnen ruimtelijke ontwikkeling op de een of andere manier betrokken raakt.

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!