Twee keer een acteur bij opening Beurs van Berlage.

/, Theater op maat, Undercover acteurs/Twee keer een acteur bij opening Beurs van Berlage.

Huur een Acteur bij Start van ‘het Jaar van de Ruimte’.

Huur een Acteur werkte deze week bij de start van ‘het Jaar van de Ruimte’. Als brandweerman en burgemeester liepen twee acteurs rond tijdens de startbijeenkomst. De opdracht luidde:

‘loop door de zaal als bezoeker en spreek mensen aan. Niet nadrukkelijk als acteurs, dus geen clowneske toestanden’.

inhuren-acteur-congres-beurs-acteursDit om het begrijp ‘externe veiligheid’ meer op de kaart te zetten. En mocht er een klik zijn, dan overhandigen we een usb stickie met meer informatie. Maar altijd zonder opdringerig te zijn.

Het waren korte mooie gesprekken met veel verschillende mensen. Met veel waarachtige een op een gesprekken, en soms met een groepje. Dit alles tijdens de inloop en achteraf met de borrel. De opdrachtgever, is tevreden.

Weer een andere vorm van hoe een acteur kan worden ingezet.

Niet als type, maar als mens; een ‘mens met een missie’.

We luisteren naar je vraag en willen echt weten wat het doel is van de inzet van onze acteurs. Wil je een acteur met een duidelijke boodschap, of juist een acteur die voor ontspanning zorgt? Als je wilt helpen we zoeken naar de juiste vorm. We denken graag mee.

Het Jaar van de Ruimte trouwens, is een landelijk initiatief waarbij bijna iedereen die iets doet binnen ruimtelijke ontwikkeling op de een of andere manier betrokken raakt.

2018-07-04T19:00:32+00:0016 jan 2015 |