Huureenacteur acteur in huren congres beursDe meeste standhouders op de ‘Building Holland’-beurs weten ontzettend veel over klimaatbeheersing, gebouwgeïntegreerde zonnepanelen of financiering op de aspecten People, Planet en Profit.

Liftcentraal weet veel van liftonderhoud. En wij over het in contact komen met de potentiële klant, de bezoekers van de beurs.

Ze huurden HuureenActeur in. Wij hebben verstand van contact maken. Van een glimlach veroorzaken.

Drie dagen lang liep er een ‘vakantie gaande woningbouwdirecteur’ rond. Waar het bij andere stands wat rustig bleef, daar was het bij de stand van Liftcentraal geregeld druk.

Zorgeloos en in ornaat zorgde de ‘directeur’ voor verstrooiing en een glimlach. En wat bleek in het gesprek met de beursbezoeker: hij kan op vakantie omdat hij het onderhoud heeft uitbesteed aan Liftcentraal. Vele gesprekken en glimlachen had de acteur met de verbaasde bezoeker.

Liftcentraal kreeg veel toeloop, en veel gesprekken met potentiële klanten. En daar gaat het om.

 

https://www.youtube.com/watch?v=FLIwzSnpDBs&feature=youtu.be

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!