Op zoek naar een goede Native Speaking acteur?

In ons bestand hebben we verschillende ‘native speakers’ onder onze acteurs en actrices. Van de wat bekendere West-Europese talen zoals Duits, Frans, Spaans en Engels, tot de verschillende Joegoslavische en Scandinavische talen. Zelfs Japans.

Welke acteur is geschikt voor jou?

We krijgen geregeld de vraag of we een acteur hebben die van nature een andere taal spreekt. Bijvoorbeeld: ‘We zoeken een Duits sprekend ICT’er van tussen de 25 en 40 voor een voorlichtingsfilm” Of: “’Voor een rollenspel bij de binnendienst van ons schoonmaakbedrijf hebben we een zowel Pools als Engels sprekend actrice nodig’. We kijken in het bestand en vinden vaak de juiste match. Ook bij wat minder veel voorkomende talen.

Kortom: bij ons kun je ook een acteur huren die én Nederlands spreekt, én andere taal.

Zelfs doventaal.

ABILITY Magazine - New GIFs for Sign Language

We zochten 2 native speaking Amerikaanse acteurs voor een korte film. Een man en een vrouw in een strak zakelijke setting. HuureenActeur stelde Denise en Jeremiah voor. Beter kon niet. Zij tilden de productie tot ongekend niveau. Fijne samenwerking en een top eindresultaat!

[kijk hier naar de film en lees meer informatie.]
Bernard Rodenburg huurt acteursBernhard Rodenburg, Directeur Explicare Medical Media

Enkele praktijkvoorbeelden…

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

Native speaking acteurs voor CITO toetsen
Het landelijke toetsbedrijf CITO ontwikkelt toetsen. En examens. Onder andere de centrale eindexamens voor het voorgezet onderwijs. En dus ook toetsen voor alle talen die op de middelbare scholen wordt gegeven. Voor bepaalde online onderdelen wordt mensen geïnterviewd. En daar worden dan vragen over gesteld. En sommige van de geïnterviewde personen komen via ons. ‘Omdat dat lekker snel en effectief werkt’.

Trainingsacteurs voor Capabel Hogeschool

Twee native speaking acteurs voor Philips
Voor een live-presentatie over baby-producten zocht Philips twee Engelstalige acteurs met dit profiel: Friendly and approachable, appealing but not perfect as they must be relatable as new parents, energetic, positive, warm.” Onze acteurs beantwoordden, op basis van een briefing vooraf, helemaal vanuit hun rol live vragen vanuit het publiek.

Voor meer praktijkvoorbeelden én video’s: klik hier

Mail ons vrijblijvend

Het verplicht je tot niets en je krijgt snel een reactie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vertelt ons wat je zoekt, en wij kijken welke acteur beschikbaar is. En we zoeken natuurlijk naar een match. Eventueel sturen we filmpjes van de acteurs toe. Uit vorige producties of via de telefoon opgenomen met wat tekst die je wilt. Gaat ook lekker snel. Want daar houden we van: snel reageren. En goede acteurs leveren.

Hieronder zie je het voorbeeld van twee native speakers.

De acteurs kregen van de regisseur de opdracht om lekker over the top te gaan in dit wervingsfilmpje. De business- mentaliteit ligt er dik bovenop in deze teaser voor de jubileumeditie van het Health Valley Event – het grootste zorginnovatiecongres van Nederland.

Een interactieve én persoonlijke film: hij werd naar iedereen op de contactlijst gestuurd, compleet met de naam van de ontvanger erin verwerkt.Voor de vorm hebben wij er Kortjakje van gemaakt. Omdat het Event midden in de week is en zondag niet, vandaar.

Mail ons vrijblijvend

Het verplicht je tot niets en je krijgt snel een reactie.

Ik zocht voor het samenstellen van een nationaal kijk- en luistervaardigheidsexamen Frans een acteur. En acteur die een gescript stuk zo naturel mogelijk kon spelen voor de camera. Ik werk voor dit soort klussen regelmatig met francofone mensen, maar het blijkt niet altijd even gemakkelijk om hen precies zo te laten acteren dat het ook als echt overkomt. En dat is wel wat we nodig hebben in een nationaal examen.

De communicatie met Huureenacteur verliep heel snel en gemakkelijk, de afspraak met de acteur was binnen een week geregeld.

De opnames verliepen zeer voorspoedig, en leverden een beter resultaat op dan ik gewend was, en beter zelfs dan ik op durfde te hopen. [hier een fragment.]

Dennis van den Broek, Project Manager Listening comprehension (Dutch and Foreign languages), CitoDennis van den Broek, Project Manager Listening comprehension (Dutch and Foreign languages), Cito
Trainingsacteur inhuren

Native speaking acteur nodig? Mail of bel!

Mail vrijblijvend naar info@huureenacteur.nl of bel 06 483 272 11 en we gaan voor je aan de slag. Je kunt ook het formuliertje invullen.

Je aanvraag is uiteraard vrijblijvend. We nemen na ontvangst van je bericht uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Native speaking acteur nodig? Mail of bel!

Mail vrijblijvend naar info@huureenacteur.nl of bel 06 483 272 11 en we gaan voor je aan de slag. Je kunt ook het formuliertje invullen.