Weer een zeer bijzondere vraag van een bedrijf uit Hilversum – dus gingen wij op zoek naar een bijpassende bijzondereActeur van huureenacteur helpt filmbedrijf EntertainmentOne aan acteur. acteur.

 ‘We willen graag een strak in het pak zittende ‘secret service’ man inhuren. Met zonnebril en oortje. Ongevraagd zal hij onze brainstormruimte inkomen om te checken of alles veilig is. Daarna neemt hij een van ons mee en stelt hij ons vragen’.

Yes this is surely possible, madam. Een bijzondere opdracht. Spannend ook. We are at your service. Nadat we goed hadden geluisterd naar de vraag, het doel en vooral het effect van de acteur zijn we op zoek gegaan. We vonden de juiste. We zorgen ervoor dat de acteur de juiste informatie krijgt, en laten elkaar nog even met elkaar bellen om de verwachtingen gelijk te krijgen.

Volmaakt ingeleefd en uitgevoerd als secret serviceman namens Huureenacteur.

Er is hard gelachen en vervolgens ontspannen gebrainstormd.

Achteraf kregen we een mailtje: ‘Dank jullie wel. Goed om dat toch maar gedegen voor te bereiden. We hadden niet gedacht dat er zoveel bij kwam kijken. Fijn dat jullie zo meedachten‘.

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!