In de schoenen van de binnendringer

Een opmerkelijke opdracht:

Kijk of een van de deuren van onze fabriek openstaat. Ga naar binnen. En kijk maar waar je allemaal naar toe kunt lopen.

Met als doel: ontdekken hoever een onbevoegde de fabriek in kan komen. Of en hoe je wordt aangesproken.

Gewapend met uiterst hippe schoenen. Alsof hij Hugo de Jonge was die voor het management kwam. Als under-cover, een indringer op bestelling.

Food Defense certificering

Undercover acteur - insluiper

Insluipen, allemaal in het kader van Food Defense certificering (BRC en IFS).

Want ieder groot bedrijf is verplicht jaarlijks hun ‘Food Defense’ te toetsen.  Food Defence omvat de vraag: zijn er voldoende maatregelen genomen tegen een opzettelijke besmetting in de productieketen?

En in dat kader infiltreerde de acteur in het bedrijf en drong hij door tot verschillende ruimtes. Hij werd aangesproken, maar  blufte dat hij  ‘op weg was naar het management’.

Feedback

Naderhand kwam al het personeel bij elkaar. In de kantine. Er werd besproken hoe te handelen als er iemand over de afdeling loopt. Altijd aanspreken en begeleiden naar een leidinggevende. Dat is het devies.
De medewerkers bleken verrast en doordat het achteraf zo open werd besproken, voelden ze zich niet in de maling genomen.

Uiteindelijk werd de acteur vriendelijk naar buiten geleid.
En stapte hij de auto in. Met zijn chique insluipschoenen.

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!