Of we een scheidsrechter hebben voor een congres over sport. Jazeker! Maar dan niet een dominante man of juist een Ignace van Swieten, nee, een vrouwelijke scheids…. De opdrachtgever wil namelijk voor de bezoekers een combinatie van hilariteit en een glimlach.

We organiseren een congres over sport, en het publiek en deelnemers moeten van de ene naar de andere locatie geleid worden. Hebben jullie een idee, hoe?

Prima, regelen we. Oktober 2015 is het zover, in de IISPA vindt de Overijsselse Sportontmoeting plaats. De gasten worden opgevangen… Met een Rotterdams accent onthaald ze de gasten die binnen komen druppelen.

Fluit

Ze dirigeert met haar fluit, wijst de gasten de weg en deelt zo nu en dan een gele of rode kaart uit. Terwijl de gasten in de sfeervol ingerichte sporthal genieten van een uitgebreide lunch begeeft de vrouwelijke scheidsrechter zich tussen de gasten, ze animeert, vraagt op gepaste wijze, weliswaar met een knipoog, of de mensen zich vermaken en neemt hen mee naar de desbetreffende ruimte waar zij worden verwacht voor de een van hen opgegeven sessies.

Voor de opdrachtgever een succes. Lees hieronder zijn review.

Ruben Buijserd – Manager Sportbedrijf Almelo:

Via huureenacteur.nl hebben we tijdens een sportief congres een acteur in de rol van ‘scheidsrechter’ ingezet. We wilden de gasten een warm welkom geven, de dag in goede banen leiden en vooral een vrolijke noot toe te voegen aan het programma en de netwerkonderdelen.

Dat werd gewaardeerd door de bezoekers en bleek een heel praktisch en leuk ‘hulpmiddel’ voor de organisatie! Want vanuit ‘een typetje’ mag en kan er veel meer en duidelijker gezegd worden met een lach. Ideaal!