Native speaking actors

Huureenacteur heeft native speaking acteurs

Als je dacht alleen voor Nederlandse acteurs bij ons terecht te kunnen, dan wijzen we je maar wat graag op onze internationale database. We hebben een grote verscheidenheid aan ervaren, native-speaking acteurs; zo’n beetje de hele wereld zit in ons bestand.

De vraag om Native English speakers komt natuurlijk het meeste voorbij. We laten graag een voorbeeldje zien van twee native speaking American English acteurs.

Over the top acteren

De acteurs kregen van Bernhard Rodenburg, eigenaar Explicare Medical Media, de opdracht om lekker over the top te gaan in dit wervingsfilmpje. De business- mentaliteit ligt er dik bovenop in deze teaser voor de jubileumeditie van het Health Valley Event – het grootste zorginnovatiecongres van Nederland.

Bernard bedacht deze interactieve én persoonlijke film: hij werd naar iedereen op de contactlijst gestuurd, compleet met de naam van de ontvanger erin verwerkt.

Voor de vorm hebben wij er Kortjakje van gemaakt. Omdat het Event midden in de week is en zondag niet, vandaar. [zie het filmpje voor uitleg van ‘Kortjakje’]

Goed! Geniet van “The Quest For Mrs. Kortjakje”.

 

Je las een blog van HuureenActeur.nl

HuureenActeur is de intermediair tussen bedrijfsleven en acteurs. We bieden originele en snelle oplossingen als je op zoek bent naar een acteur, act of theaterinterventie. Wij werken door heel Nederland.

We leveren twee diensten:

Heb je een vraag of wil je een offerte?

Neem gerust (en vrijblijvend) contact met ons op!