Ze wilden wat leuks bij een netwerkbijeenkomst. Reuring.

Want, wat het ‘probleem’ was: normaliter vertellen een aantal bedrijven bij de netwerkbijeenkomst dat waar ze oh zo goed in zijn… En vervolgens is het enige waar iedereen het na afloop over heeft die goede catering. Dat wilde ze doormiddel van HuureenActeurs bijdrage doorbreken.

Het was spel op het randje. Dit moet dusdanig gespeeld worden dat het niet plat wordt, dat er met tact gespeeld wordt. Uitgangspunt moet blijven dat het een netwerkbijeenkomst is waar mensen met elkaar kunnen praten. Dus zeker niet de show stelen maar wel zorgen dat er over je gepraat wordt.

Of wij, van HuureenActeur, mee wilden denken.

Ze hadden een Running-Business-diner: een aantal bedrijven zorgen voor eten (aperitief, hoofnetwerkbijeenkomst mensen wachten op de trapdmaaltijd, toetje) in vier verschillende kantoorpanden. Niet ver van elkaar. Kleine stukjes lopen tussendoor van het ene naar het andere kantoorpand.

Natuurlijk denken we dan ook aan het idee om met 4 acteurs die aan de hand van de bedrijfsprofielen theatrale stukjes gaan doen, maar dat gaat redelijk wat kosten (4 acteurs, die voorbereiden, kleren en spullen verzamelen, repeteren, teksten schrijven en alles uitvoeren). Zeker leuk en haalbaar om te doen, maar niet passend in het budget van de opdrachtgever.

 

Timo van Veen

We hielden het klein en overzichtelijk. Na overleg bedachten we de persoon: Timo van Veen. Timo is eigenaar van de BV ‘Eigen-wijs’, holding