Op zoek naar een acteur voor het theater?

Onze acteurs zorgen voor een invalshoek die de kernboodschap overbrengt bij het publiek. Humor is een middel, maar geen doel. Het gaat erom dat je doel overkomt bij het publiek. Bekijk onderstaande praktijkvoorbeelden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Meer info >

  • acteren via scherm doet HuureenActeur ook

Acteren via het scherm. De mogelijkheden.

We doen het steeds vaker: assessments of trainingen met behulp van schermen.We hebben ook Online inzetbare acteurs.We werken met de meest bekende tools voor videobellen en online meetings.Zoals google hangouts, whereby, teams, en skype en zoom.  Je kunt ons hier natuurlijk even ‘ouderwets’ over bellen. Mocht je nog vragen hebben.

Interactief theater op Congres

We schrijven een script, bedenken een speel-vorm, repeteren het stuk en voeren het uit.De CONRISQgroep presenteert in samenwerking met huureenacteur ‘Experience Huiselijk geweld’.

  • bedrijfstheater HuureenActeur meerdere acteurs

Bedrijfstheater – theater op maat- we doen het graag

Soms heb je als management een belangrijke boodschap voor je medewerkers. Je droomt bijvoorbeeld van een bepaalde bedrijfscultuur en je wilt je medewerkers daar dolgraag in meenemen. Dan kun je kiezen voor een mooi verhaal met een flitsende audiovisuele presentatie. Je kunt ook ons inschakelen. Wij maken namelijk (bedrijfs)theater op maat.

HuureenActeur.nl maakt roddelen op werkvloer bespreekbaar

E zijn meer manieren om een onderwerp zoals feedback bespreekbaar te maken. HuureenActeur.nl heeft hier verschillende formats voor, van bedrijfstheater op maat tot het inzetten van undercover collega’s. Puttend uit een breed bestand voorzien we in ervaren en passende acteurs. Zo ook bij Eneco Groep.

  • consultants oefenen met acteurs

Hoe verkoop je jezelf als consultant.

Hoe consultants hun pitch aanscherpen. -  “Supersnel schakelen met exact de juiste (trainings-)acteur en goede programma adviezen. De avond heeft een grote invloed op de manier waarop we potentiële klanten nu te woord staan.”

  • historisch acteur thorbecke

Acteur Thorbecke bij provincie-festival

Rondom het provinciehuis in Zwolle wordt het ‘Provincie Festival’ georganiseerd.Ze zoeken een acteur die de historisch figuur Thorbecke kan spelen. Het festival is een open dag van de provincie. De acteur zal als Thorbecke deelnemen in een politiek café en bezoekers van het festival kunnen met hem op de foto’s.

  • tevreden acteurs inhuren

Te spreken acteurs -tevreden acteurs

Acteurs zijn er er vele vormen. Bij HuureenActeur hebben we alleen hele goede acteurs.En wij ondersteunen hen zoveel mogelijk. Zodat zij zoveel mogelijk alleen maar dat kunnen doen wat ze moeten doen:contact maken, feedback geven en acteren.

  • acteur undercover romantisch etentje

De geheimzinnige ceremonie-host

‘ik ben volgende week een jaar samen met mijn vriendin. Dat wil ik klein vieren, ook omdat we gaan samenwonen Kunnen jullie een ceremoniemeester regelen die ons samenzijn op een speciale manier beklinkt?’

  • renate-verbaan-huur-een-acteur-inhuren-huren-acteurs-congres-symposium undercover libelle zomerweek

Renate Verbaan eet haar Beauty product op.

De wetenschapper (iemand van HuureenActeur) helpt deelnemers meerdere producten te testen op viscositeit, de geur, en het vermogen om te wrijven in de huid.Bij de onthulling door Renate Verbaan werd duidelijk: het is smeerkaas.