Op zoek naar een Filmacteur?

De beste acteurs voor bedrijfsfilms. Het is een apart vak. Met autocue of zonder. Met werkkleren of ‘casual corporate’ gekleed. E-learning of bedrijfsfilm. In studio of op locatie opgenomen. In het Nederlands of in een andere moderne taal. Wij hebben ze in ons bestand. Bekijk onderstaande praktijkvoorbeelden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Meer weten >

  • acteren via scherm doet HuureenActeur ook

Acteren via het scherm. De mogelijkheden.

We doen het steeds vaker: assessments of trainingen met behulp van schermen.We hebben ook Online inzetbare acteurs.We werken met de meest bekende tools voor videobellen en online meetings.Zoals google hangouts, whereby, teams, en skype en zoom.  Je kunt ons hier natuurlijk even ‘ouderwets’ over bellen. Mocht je nog vragen hebben.

  • twee acteurs op beeld voor reclame commercial

Ook TV Commercial acteur via HuureenActeur – voor Woonboulevard

Behalve acts op maat levert HuureenActeur ook acteurs voor bedrijfsfilms of TV Commercials. Op verzoek van Ondernemersvereniging Woonplein Palazzo Lelystad zochten wij een aantrekkelijke videofilm acteur. Deze konden we op korte termijn leveren. De acteur zou samen met zijn vrouwelijke collega een stel vormen dat hun huis mooi wilde inrichten.

  • bedrijfsfilm acteurs staples aanmelder e-learning actrice

Bedrijfsfilms met HuureenActeur acteurs – Staples en aanmelder

Voor de commercial van Staples verzorgden we de printer en de stoel. Ja heus. Twee van onze acteurs werden gecast om in die rollen te spelen. Als levende printer en skatende stoel.En voor Aanmelder.nl leverden we ook twee acteurs. Een organisatie-vrouw en een zakenman.Ook voor bedrijfsfilms is HuureenActeur te benaderen.