Op zoek naar een Beursacteur?

Niet iedere acteur is geschikt voor elk event. Voor iedere rol is ander soort acteur nodig. Wij helpen je met het vinden van de juiste acteur bij je evenement. Bekijk onderstaande praktijkvoorbeelden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Meer weten >

  • acteren via scherm doet HuureenActeur ook

Acteren via het scherm. De mogelijkheden.

We doen het steeds vaker: assessments of trainingen met behulp van schermen.We hebben ook Online inzetbare acteurs.We werken met de meest bekende tools voor videobellen en online meetings.Zoals google hangouts, whereby, teams, en skype en zoom.  Je kunt ons hier natuurlijk even ‘ouderwets’ over bellen. Mocht je nog vragen hebben.

  • reclameburo acteurs grolsch inzet productpresentatie

Product-presentatie via HuureenActeur.

Een reclamebureau zocht acteurs ter ondersteuning van een belangrijke product-presentatie. De oorsprong van het product – bier - lag in een ver verleden en ze wilden de oprichters van toen aan het woord laten.

  • historisch acteur van gogh inhuren acteurs

Van Gogh levend op beurs en Keukenhof.

Themajaar 'Van Gogh' bij de Keukenhof. Daarom een acteur die zich voordoet als Van Gogh (met schildersezel). HuurEenActeur regelt het. Compleet met schildersezel, -pallet en -kwasten (de pleister was achterwege gelaten).