Acteurs voor beurzen

/Acteurs voor beurzen
Acteurs voor beurzen2018-09-28T11:39:42+00:00

Heb jij een beurs-acteur nodig?

Welke acteur is geschikt voor jouw beurs? En hoe weet je of er de juiste invulling hieraan wordt gegeven? Die vragen horen we vaker. Het moge duidelijk zijn: niet iedere acteur is geschikt voor elk event. Voor iedere rol is ander soort acteur nodig. Wij helpen je met het vinden van de juiste acteur bij je event.

De beurzen en congressen waar onze acteurs worden ingezet.

We verzorgen acteurs voor binnen:

  1. De zorg
  2. Het bedrijfsleven
  3. Hogescholen en Universiteiten
  4. De rijksoverheid

Een compliment aan de acteurs. Zij hebben zich het onderwerp vooraf goed eigen gemaakt, meegedacht over het overbrengen van de onderliggende boodschap en een voorstelling op maat neergezet!”

Channa van DoornChanna van Doorn
De Leeuw Communicatie & Organisatie

Met een informatietafel tussen de borrelende congresgangers hadden we nog nooit zoveel respons als nu, met deze twee rondwandelende acteurs. In een bescheiden rol van burgemeester en brandweerman gingen ze het gesprek aan en gaven bezoekers die interesse toonden een USB-stick met meer informatie.

Marion van der Voort
Communicatieadvies

Hoe krijg je meer swing in een plenair onderdeel van je congres? Ik heb daarvoor ‘HuureenActeur’ ingehuurd. In korte tijd slaagden ze erin om de essenties uit de inhoud van het programma te destilleren en een aantal sketches te ontwikkelen. Deze scenes waren verrassend, interactief en hilarisch. Energizers met een knipoog, waarin de gasten zich herkenden en die bijgedragen hebben aan een succesvol congres!”

Jantien van der Meer
Federatie Opvang

Huur een acteur

Aanvragen beurs-acteur


  • Als niet bekend dan leeg laten. Als het om meerdere dagen gaat hieronder bij 'bijzonderheden' invullen.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We leverden beursacteurs voor ondermeer:

Wat doet een acteur op een beurs of congres?

We leveren acteurs die bezoekers aan durven te spreken. Ze weten de verbinding te leggen tussen beursbezoeker en beursstand, zodat de bezoeker op sympathieke wijze wordt uitgenodigd om kennis te maken.

Stel hier je vraag of vraag direct een acteur aan

Tevreden klant over beursacteur