Heb jij een beurs-acteur nodig?

Welke acteur is geschikt voor de beurs? En hoe weet ik of er de juiste invulling hieraan wordt gegeven? Die vragen horen we vaker. Het moge duidelijk zijn: niet iedere acteur is geschikt voor elk event. Voor iedere rol is ander soort acteur nodig. Wij helpen je met het vinden van de juiste acteur bij je beurs en beursstand.

De beurzen en congressen waar onze acteurs worden ingezet.

We verzorgen acteurs voor binnen:

  1. De zorg
  2. Het bedrijfsleven
  3. Hogescholen en Universiteiten
  4. De rijksoverheid

ludieke beursacties.

Je wilt leuke actie op de beurs. Misschien heb je zelf al wel beurs idee├źn. We zijn benieuwd.
We denken graag mee met pr acties of andere originele beursacties.
Want ludieke beursacties geven positieve reuring.

Een compliment aan de acteurs. Zij hebben zich het onderwerp vooraf goed eigen gemaakt, meegedacht over het overbrengen van de onderliggende boodschap en een voorstelling op maat neergezet!”

Channa van DoornChanna van Doorn
De Leeuw Communicatie & Organisatie

Met een informatietafel tussen de borrelende congresgangers hadden we nog nooit zoveel respons als nu, met deze twee rondwandelende acteurs. In een bescheiden rol van burgemeester en brandweerman gingen ze het gesprek aan en gaven bezoekers die interesse toonden een USB-stick met meer informatie.

Marion van der Voort
Communicatieadvies

Hoe krijg je meer swing in een plenair onderdeel van je congres? Ik heb daarvoor ‘HuureenActeur’ ingehuurd. In korte tijd slaagden ze erin om de essenties uit de inhoud van het programma te destilleren en een aantal sketches te ontwikkelen. Deze scenes waren verrassend, interactief en hilarisch. Energizers met een knipoog, waarin de gasten zich herkenden en die bijgedragen hebben aan een succesvol congres!”

Jantien van der Meer
Federatie Opvang

Huur een acteur

We leverden beursacteurs voor ondermeer:

Wat doet een acteur op een beurs of congres?

We leveren acteurs die bezoekers aan durven te spreken. Ze weten de verbinding te leggen tussen beursbezoeker en beursstand, zodat de bezoeker op sympathieke wijze wordt uitgenodigd om kennis te maken.

Stel hier je vraag of vraag direct een acteur aan

Tevreden klant over beursacteur