Op zoek naar een Beursacteur?

Niet iedere acteur is geschikt voor elk event. Voor iedere rol is ander soort acteur nodig. Wij helpen je met het vinden van de juiste acteur bij je evenement. Bekijk onderstaande praktijkvoorbeelden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Meer weten >

Rode Mantelpakjes: geheid succes

Coachende acteurs   Vertel je werknemers dat er de komende week gecoacht wordt met acteurs om bewust en prettig werken te bevorderen. Dikke kans dat de reactie tweeledig is. Reactie één krijg je te horen [...]

HuureenActeur brengt strategie en doelen tot leven.

We bedachten voor de jaarbijeenkomst een theatrale act. Een stuk over ‘vroeger, nu en de toekomst’ met als mooiste uitdaging een gevoel van trots creëren bij alle medewerkers. Een opdracht naar ons hart.

  • congres acteurs undercover improvisatie congres beurs van berlage

Twee acteurs bij opening Beurs van Berlage.

HuureenActeur bij de start van ‘het Jaar van de Ruimte’. Als brandweerman en burgemeester. ‘Loop door de zaal als bezoeker en spreek mensen aan. Niet nadrukkelijk als acteurs, dus geen clowneske toestanden'.

  • historisch acteur van gogh inhuren acteurs

Van Gogh levend op beurs en Keukenhof.

Themajaar 'Van Gogh' bij de Keukenhof. Daarom een acteur die zich voordoet als Van Gogh (met schildersezel). HuurEenActeur regelt het. Compleet met schildersezel, -pallet en -kwasten (de pleister was achterwege gelaten).

  • reclameburo acteurs grolsch inzet productpresentatie

Product-presentatie via Huur Een Acteur

Een reclamebureau zocht acteurs ter ondersteuning van een belangrijke product-presentatie. De oorsprong van het product – bier - lag in een ver verleden en ze wilden de oprichters van toen aan het woord laten.