Een native speaker als acteur.

In ons bestand hebben we verschillende “native speakers” onder onze acteurs en actrices. Van de wat bekendere West-Europese talen zoals Frans, Spaans en Engels, tot de verschillende Joegoslavische talen en ook Scandinavische talen en zelfs Japans.

Heb jij een native speaking acteur nodig?

We krijgen geregeld de vraag of we een acteur hebben die van nature een andere taal spreekt. Bijvoorbeeld: “We zoeken een Duits sprekend ICT’er van tussen de 25 en 40 voor een voorlichtingsfilm” Of: “Voor een rollenspel bij de binnendienst van ons schoonmaakbedrijf hebben we een zowel Pools als Engels sprekend actrice nodig”. We kijken in het bestand en vinden de juiste match.  Ook voor een Fries kun je bij ons terecht.

Kortom: bij ons kun je ook een acteur huren die én Nederlands spreekt, én andere taal. Zelfs doventaal.

Bel ons gewoon als je vragen hebt. Dat vinden we juist prettig.

Dat kan naar 06 – 483 272 11.

We zochten 2 native speaking Amerikaanse acteurs voor een korte film. Een man en een vrouw in een strak zakelijke setting. HuureenActeur stelde Denise en Jeremiah voor. Beter kon niet. Zij tilden de productie tot ongekend niveau. Fijne samenwerking en een top eindresultaat! [Verwijst naar dit bericht]

Bernhard Rodenburg
eigenaar Explicare Medical Media

Huur een acteur

We leverden native speaking acteurs voor:

Waarom zou je een native speaker acteur inzetten?

Je wilt een product voor de buitenlandse markt promoten. Met behulp van een film. Dan kan je een acteur inhuren die de taal spreekt. Of een training voor Vlaamse mensen is fijner met iemand die de eigen taal spreekt. Zodat de training beter beklijft.

Of je zoekt native speaking acteurs voor een online leermodule of  e-learning cursus.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vertelt ons wat je zoekt, en wij kijken welke acteur beschikbaar is. En we zoeken natuurlijk naar een match. Eventueel sturen we filmpjes van de acteurs toe. Uit vorige producties of via de telefoon opgenomen met wat tekst die je wilt. Gaat ook lekker snel. Want daar houden we van: snel reageren. En goede acteurs leveren.

Stel hier je vraag of vraag direct een acteur aan

Voorbeeld van native actors voor een film