Op zoek naar een Filmacteur?

De beste acteurs voor bedrijfsfilms. Het is een apart vak. Met autocue of zonder. Met werkkleren of ‘casual corporate’ gekleed. In studio of op locatie opgenomen. In het Nederlands of in een andere moderne taal. Wij hebben ze in ons bestand. Bekijk onderstaande praktijkvoorbeelden om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Meer weten >

  • twee acteurs op beeld voor reclame commercial

Ook TV Commercial acteur via HuureenActeur – voor Woonboulevard

HuureenActeur straalt in TV Commercial van Woonboulevard Behalve acts op maat leveren wij van HuureenActeur ook acteurs voor bedrijfsfilms of TV Commercials. Op verzoek van Ondernemersvereniging Woonplein Palazzo Lelystad zochten wij bijvoorbeeld een aantrekkelijke videofilm acteur. Deze konden we op korte termijn leveren. De acteur zou samen met zijn vrouwelijke collega een stel vormen dat hun huis mooi wilde inrichten.

  • acteur actrice voor bedrijfsfilm

Direct goede acteur(s) voor zelf opgezette bedrijfsfilm

BedrijfsfilmacteursStel, je hebt bijna alles al; een verhaal, camera en professionele cameraman. Alleen die acteur of actrice ontbreekt nog. Dat lijkt bedrieglijk eenvoudig, maar het vinden van geloofwaardige acteurs is een vak apart. Zo komen bedrijven soms dan ook na trial and error bij ons, van HuureenActeur, uit. Een voorbeeld hiervan is een bedrijf in …...bewegwijzering. Zij wilden een filmpje maken over een oma die naar het afstuderen van haar kleinkind ging. En natuurlijk was bewegwijzering van belang voor het vinden van de juiste zaal. Ze hadden een script, een camera, een cameraman en een datum. Snel kon er ook nog een actrice worden geregeld. Ze zochten een wat oudere actrice, een oma. Maar degene die dat regelde kwam met een 50-jarige aan. Een die ook nog eens jonger leek en weinig camera-ervaring had.

  • e-learning acteur inhuren bedrijfsilm

COOP krijgt grotere klanttevredenheid door HuureenActeur

Dat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van bedrijfsfilms, is een feit. We krijgen steeds meer aanvragen voor dat soort acteurs. Zo ook kwam de vraag via het SpringerInstituut. Zij zochten voor Coop Supermarkten jonge acteurs. Voor de rol van vakkenvuller. Om in de Coop van ‘s Heerenberg waar de opnamen waren de rollen zo natuurlijk mogelijk neer te zetten. Ten behoeve van de klanttevredenheid. Het doel was het klantcontact en het contact onder medewerkers in beeld te brengen. En de gewenste en ongewenste manieren van werken te tonen. Het script en de scènes stonden al vast, alleen nog passende acteurs vinden. Die konden wij leveren.

  • bedrijfsfilm acteurs staples aanmelder e-learning actrice

Bedrijfsfilms met HuureenActeur acteurs – Staples en aanmelder

Voor de commercial van Staples verzorgden we de printer en de stoel. Ja heus. Twee van onze acteurs werden gecast om in die rollen te spelen. Als levende printer en skatende stoel.En voor Aanmelder.nl leverden we ook twee acteurs. Een organisatie-vrouw en een zakenman.Ook voor bedrijfsfilms is HuureenActeur te benaderen.